Szellem-elengedés

Lelki – fizikai gyengeség csodálatos gyógyulása

913Megtekintés

O. Júlia vagyok. Nagyon rosszkedvű voltam, amikor Kopcsányi Ildikóhoz fordultam segítségért. Nagyon le voltam gyengülve energetikailag, lelkileg, fizikailag. Nagyon szomorú voltam. Már kilenc hónapja kerestem új munkahelyet, sajnos mindenütt elutasítottak.

Tekintse meg filmünket:

.

 

Egy létközben rekedt szellem is volt hozzám kötődve, Hegedűs Mária a túlvilágra engedte ezt a szellemet. Energetikailag annyira le voltam gyengülve, hogy Kopcsányi Ildikó segítségét is kértem. Ildikó lelkileg megerősített, lényegesen jobb állapotban mentem el tőle, mint ahogy idejöttem. Aznap délután háromkor telefonhívást kaptam, (megpályáztam egy állást) meghívtak egy megbeszélésre, hogyan tovább. Fogolyszabadító Boldogasszony napja volt, amikor ezt a telefonhívást kaptam. Ennek én nagyon örültem, mert régóta vártam már erre a lehetőségre. Elmentem az állásinterjúra, meghallgattak, megnyertem a pályázatot. Nagyon boldog voltam, mert már majdnem elvesztettem a reményeimet is.

 

Fogtam egy papírt és egy ceruzát, leírtam, hogy milyen irodai környezetet szeretnék, milyen kollégákat és milyen főnököket. Kedves, megértő, segítőkész kollégákat és korrekt főnököt szeretnék. Nekem ebben idáig nem volt szerencsém. Az új munkahelyen széles mosollyal fogadott az osztályvezető asszony, a kollégák is nagyon kedvesek voltak. Ezen én magam is meglepődtem. A megbeszélés után a gyakorlatban is megmutatták, mi lenne az én feladatom. Nagyon boldog voltam. Én magam is meglepődtem azon, hogy ez így működik a valóságban.

 

Köszönöm szépen a segítséget!

 

 

Hegedűs Mária és Kopcsányi Ildikó

Hegedűs Mária és Kopcsányi Ildikó

 

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983, +36-1-222-3186