Szellem-elengedés

Megjelent a nagymama szelleme

2102Megtekintés
Különös dolog történt. Szikszón, egy házban, lábnyomok jelentek meg a szőnyegen. Nem tudták megmagyarázni, mi ez. 18 darab ismeretlen lábnyom a család nappalijában, amiről senki nem tud semmit! A rejtélyes jelek egyik pillanatról a másikra kerültek a padlószőnyegre. Egy szellem hagyott nyomokat a házban, a nagymama szelleme. Lássuk, mit rögzített az RTL:
 

 

- Rájöttem, hogy ezek a nyomok engem követtek.
 
A különös történet egy este kezdődött. Anya és lánya úgy tudták, rajtuk kívül senki nincs a házban. Az asszony a padlásra indult, a lány pedig leszaladt a konyhába. Mindössze két percre maradt üres a nappali.
 
- Visszajöttem a padlásról, és megdöbbenve láttam ezeket a nyomokat. Nem tudtam elképzelni, mi lehet ez.
 
Az asszony szerint biztos, hogy a házban betörő nem járt. Háziállatuk nincs, piros festékbe sem lépett senki. Ezek a nyomok két perc alatt mégis idekerültek. A legnagyobb megdöbbenést az okozta, amikor az anya rájött, hogy a nyomok őt követték.
 
- A nyomok engem követtek, amikor elindultam a gyertyával a padlásfeljáróhoz. Döbbenetes érzés volt.
 
A szakember szerint különös, hogy a nyomok olajosak, zsírosak. Csak laboratóriumi vizsgálatok után derülhet ki, mi is ez a különös, piros anyag.
 
A család türelmetlen volt, Kovács-Magyar Andrást hívták otthonukba. Gondolták, a megoldást a szellemvilágban kell keresni. Három szellem tartózkodott a szobában, ezek okozták a riadalmat. Az egyik szellem 40 éve távozott az élők sorából. Az anya, Jolán számára egyértelmű lett kiről van szó:
 
- Ez az apai nagymamám!
 
Jolán ezek után már biztos abban, hogy a 18 piros lábnyom a nagymamáé, aki állítólag a padlás létráján leereszkedve határozott léptekkel a könyvespolchoz indult. Így próbálta magára, és sírba vitt titkára felhívni a figyelmet. A nagymama szelleme a könyvespolcon megjelölt egy könyvet, benne egy üzenetet. A könyv címe: A lélek visszatér. A szellem az Utolsó levél című fejezetben üzent. A megdöbbent Jolán hosszú időn keresztül olvasta az ominózus fejezetet, mert a Táltos szerint a sorok között valamilyen üzenet lapul.
 
Kovács–Magyar András a túlvilágra juttatta a házban lévő szellemeket.

 

Tekintse meg Kovács–Magyar András szellemvilággal kapcsolatos filmjeit:

Kattintson a képre:
Kovács-Magyar András

 

Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com
 

Nagyobb térképre váltás