Szellem-elengedés

Megjelent az édesapám szelleme

886Megtekintés

Hegedűs Mária által sikerült édesapám létközben rekedt szellemét a túlvilágra juttatni. Hárman voltunk testvérek. Édesapám, míg élt, nagyon szeretett engem. Nagyon kötődtem hozzá, már gyermekként is. Már húsz éve meghalt. 

 

Másfél évvel ezelőtt volt egy olyan élményem, amikor láttam édesapámat az Oktogonon, a villamoson ülni. Én a járdán voltam, hirtelen a villamosra néztem, láttam, hogy ő ott ül. Őt láttam, még a ruházata is olyan volt, amilyet ő szokott viselni. A hajviselete és a kis szakálla is édesapámra utalt. Tudom, hogy ő volt!
 
Egy másik alkalommal az utcán, a gyalogosok között láttam őt. Már majdnem utánaeredtem, hogy megkérdezzem, hogy került ide ennyi év után. Végül mégsem volt bátorságom megszólítani. Elment.
 
- Megismerte őt? Biztos, hogy ő volt?
 
Biztos vagyok benne, hogy ő volt. A magassága, a ruházata olyan volt, mint édesapámé, mint ahogy az utolsó éveiben láttam őt. A kis kockás ingje volt a kedvence, az volt rajta ezen alkalommal is.
 
Sajnálom, hogy akkor nem szólítottam meg. Azóta nem fordult elő ilyen jelenség. Most, a szellem elengedés szertartása után úgy érzem, hogy elengedtük egymást. Édesapám szelleme a túlvilágra jutott. Mindenkinek a saját útját kell járnia. Kicsit nehezen, de elváltunk. Nagyon szépen köszönöm Kovács-Magyar Andrásnak, Szentjeinknek és Hegedűs Máriának.


Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186

e-mail: info@matrixdrops.com
 

 

Hegedűs Mária

Hegedűs Mária, kezében:

 Kovács–Magyar András dvd filmje: Szellemünk örökké él