Szellem-elengedés

Megszűnt a magas vérnyomás ( hypertonia ) és a magas vércukor szint

797MegtekintésF. Imréné vagyok. A múlt hónapban mértek nálam egy magas, 24,8 értékű cukorszintet.

Tisztában voltam vele, hogy ez nem szervi eredetű, hanem lelki-pszichés, hiszen nagy nyomás volt rajtam a férjem elhunyta, és a felgyülemlő gondok után. A magas cukorszint magas vérnyomást is eredményezett. 210 értékű vérnyomást mértek több esetben. A közérzetem nagyon rossz volt. Fáradékony voltam, szomorú és elkeseredett.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Mistique javaslatára jöttem el a Gyógyító Központba. Hegedűs Mária szellem-elengedést végzett rajtam. A szellem – elengedés sikeres volt. Külsőleg észrevettem, hogy más lett a megjelenésem, nyugodtabb lett az arcom, kisimultabb lett. Élet költözött belém. Mérhető eredménye pedig az lett, hogy a következő cukorszint mérés 12,5 értékű volt. Ez igaz, hogy szintén magas, de fele a kezelés előtt mérteknek. Szedem a gyógyszert, előtte is szedtem, de semmit nem használt.

 

Most kellemes a közérzetem, fittnek és nyugodtnak érzem magam. Úgy érzem, mintha egy nagy terhet vettek volna le a vállamról. Felszabadultság érzése tölt el. A vérnyomásom is rendeződött, jelenleg 120-130 érékű.

 

Szerencsére eljutottam a gyógyítókhoz és segítettek rajtam. Boldog vagyok.

Köszönöm szépen!

 

 

Hegedűs Mária – létközben rekedt szellem túlvilágra engedése

Hegedűs Mária

 

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.szellemvilag.hu