Szellem-elengedés

Nőgyógyászati panaszok és meddőség csodálatos gyógyulása

745Megtekintés

M. R. Anikó vagyok. Van egy három éves kislányom. Szerettünk volna egy második babát.

Elköltöztünk egy lakásba, ahol a fekhelyemen földsugárzások csomópontja volt. Különféle nőgyógyászati problémáim alakultak ki (pl. gombásodás). Elmentem orvoshoz, gyógyszert írt elő. Ez a gondom minden hónapban előjött.

 

Tekintse meg filmünket:
 
 

Hallottam Kovács – Magyar András gyógyító módszeréről, arról is, hogy a földsugárzások milyen károsan hatnak az emberi szervezetre. Kimérettük a fekhelyünket, nagyon megdöbbentünk, hogy mi okozta nekem a problémát. Aznap este áthelyeztük az ágyamat egy semleges helyre. Ezután megszűntek a nőgyógyászati problémáim, majd később a gyermekáldás következett.

 

Két évig hiába próbálkoztunk, különféle orvosi vizsgálatokon részt vettem. Az orvosi eredmények azt mutatták ki, hogy semmi problémám nincs. „A petefészek alszik”- mondták. Az orvos kétkedve mondta, hogy van a gondra egy hormonkészítmény. Erre én azt mondtam, hogy a hormonkészítményből nem kérek, tartottam a káros mellékhatásaitól.

 

Eljöttem Hegedűs Máriához, megtörtént a létközben rekedt szellem elengedése. Hegedűs Mária elmondta, hogy 2 hónap múlva kismama leszek. Ez két hónap múlva bekövetkezett.

 

Hegedűs Mária
Hegedűs Mária
 
 
ELÉRHETŐSÉGÜNK:
Telefonszámaink: +36-1-222-3186 vagy: +36-1-251-4983