Szellem-elengedés

Rosszindulatú szellem kötődött az unokámhoz…

762Megtekintés

A leányom lakásában vagyunk. Hegedűs Mária a szellem – elengedés szertartásának keretében a túlvilágra segítette a lakásban tartózkodó szellemeket.

Egy földi életében öngyilkosságot elkövetett hölgy szelleme ült abban a fotelben, melyben jelenleg is ülök. Ha itt ültem, állandóan fázott a lábam, hideg volt a testem. Most, a szellem - elengedés után, már nincs ilyen érzésem, kellemes meleg van körülöttem.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

A vejemhez szintén egy földi életében öngyilkosságot elkövetett asszony szelleme tapadt, egy elhunyt gyermek szelleme tartózkodott a kis unokám szobájában. Hegedűs Mária ezeket a szellemeket is a túlvilágra segítette. Egy évvel ezelőtt a kis unokámhoz egy szellem kötődött. Ez a szellem egy földi életében kábítószeres körülmények között öngyilkosságot elkövető fiatalember szelleme volt. Egy hónapig uralkodott ez a negatív szellem kis unokám felett.

 

A problémák megelőzése érdekében unokámat elhoztuk Hegedűs Máriához, aki a hozzá kötődött szellemet a túlvilágra segítette. A szertartás után unokám megkönnyebbülten jött ki az irodából. Azóta semmilyen gondja nincs a gyermeknek.

 

Unokám a szellem-elengedés előtt rendkívül agresszív volt. Rendetlenkedett, vagdosta magát az ágyon. Sértődékeny volt, gyakran bebújt az asztal alá, állandóan sírdogált. Ez három héten át tartott, a lányom esténként gyakran felhívott, elpanaszolta mit csinál az unokám. A szellem – elengedés szertartása után unokám nekem külön is megköszönte, hogy megszabadult a szellemtől:

 

„- Mama! Sokat segítettél rajtam!”

 

Adrián most nyolc éves. Régebben tapasztalta a szobájában tartózkodó szellem jelenlétét. Az ágya mellett ült a széken. Éjszaka gyakran hangosan beszélt hozzá. Akkor azt gondoltuk, hogy álmodik. Ez nagyon sokszor előfordult, majdnem minden éjjel.

 

Most, a szellem-elengedés szertartása után sokkal kellemesebbnek tűnik lakásunk, világosabb, megszűnt a kellemetlen hidegség, melegebb van.

Köszönjük szépen!

 

Hegedűs Mária

Hegedűs Mária

  

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.szellemvilag.hu/szellem-elengedes/