Szellem-elengedés

Rosszindulatú szellem okozta gondjaimat

838Megtekintés

Az elmúlt három évben több orvosnál, természetgyógyásznál megfordultam, de bajaimon senki nem tudott segíteni.

A fül – orr gégész orvos orrsövény műtétet javasolt, a neurológus erős altatókat, antidepresszánsokat írt fel, a fejemet CT-vel vizsgálták, hátha egy daganatot találnak, a szívemet egy egész napos EKG-val vizsgálták, az allergia teszten sem találtak semmit.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

A szobában speciális párologtatót használtunk, hátha több lesz az oxigén, ezért gondoltam több levegőt kapok majd. Minden hiába volt. Feleségemmel a színházban mindig olyan helyre vettünk jegyet a páholyban, hogyha rosszul vagyok, gyorsan ki tudjak menni. Sikeres jogász létemre sem munkaügyi, sem családi hátterem nem adott okot arra, hogy ilyen gondjaim legyenek.

 

Egy ismerősömmel találkoztam, aki beszélt nekem Kovács –Magyar András gyógyító módszereiről, a szellemvilágról, majd a „Szellemünk örökké él” című filmjét ajánlotta figyelmembe. Miután megnéztem, segítséget kértem. Hegedűs Mária érzékelte, hogy egy földi életében gyilkosságot elkövető szellem van hozzám kötődve. Megtudtam, hogy az itt rekedt szellemek 48 nap alatt tudnak átjutni a túlvilágra. Ez a szellem a gonosz tette után félt a földi létközből a túlvilágra elmenni.

 

Hegedűs Mária a szellemet a túlvilágra segítette. A szellem - elengedés után megkönnyebbült a lelkem. Már az autóban, hazafelé tartva, sokkal jobban éreztem magam. A fojtogató orrdugulás megszűnt, már nem használom az orrcseppet, gyógyszereket. Attól az éjszakától kezdve mélyen alszom, kipihent és felszabadult vagyok. Elmúltak a félelmeim, feszültségeim. A színházban tudom élvezni az előadást, nincs légszomjam, nincs tömegiszonyom. A munkámban is kitartóbb vagyok.

 

Hálás szívvel köszönöm segítségüket!

 

Elérhetőségünk:

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186