Szellem-elengedés

Súlyos arccsonttörés ( fractura ) csodálatos gyógyulása

2250Megtekintés

Márta balesetet szenvedett. Műtét helyett Kovács – Magyar András gyógyító módszerével rövid időn belül teljesen meggyógyult.

Súlyos arccsonttörést szenvedtem. Elestem, nagyon súlyos arccsonttörést szenvedtem. A baleseti sebészetre kerültem, ahol az orvos megvizsgált, a röntgen leletek alapján egyértelműen megállapította, hogy több helyen eltört az arccsontom. A szájpadlásnál felgyülemlett a vér és egy gyulladásos góc alakult ki.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Az orvos azonnal műtétet javasolt. Én ettől nagyon megijedtem, mert a családomban már volt olyan eset, hogy orvosilag műtöttek arcot, és megsérültek az idegszálak. Nem vállaltam a műtétet, hazamentem a kórházból. Korábban már hallottam Kovács – Magyar András gyógyító módszeréről. Eldöntöttem, felkeresem a módszerével gyógyítókat, és segítséget kérek. Hamarosan Kopcsányi Ildikó gyógyítóhoz kerültem, aki hangjával és kedvességével azonnal megnyugtatott. Teljesen ellazult állapotban voltam, majd kértük Kovács – Magyar András szellemének a segítségét.

 

Az éjszakát csodaként éltem meg, amikor éreztem, hogy megjött a segítség. Piciny tűszúrásos érzések mentek végig az egész arcomon ott, ahol ütés volt. Akkor még külső nyomai is voltak a sérülésemnek. A szememmel alig láttam, duzzanatok, lila foltok, és véraláfutások voltak az álcsontomon keresztül egészen a nyakamig. Ezután megnyugodtam, és el tudtam aludni. Másnap, szinte láthatóan ment le, húzódott össze a duzzanat, illetőleg a zöld, kék színek az arcomról eltűntek. Ma már alig van ennek nyoma. A műtét elmaradt, aminek nagyon örülök.

 

Hegedűs Mária és Kopcsányi Ildikó

Hegedűs Mária és Kopcsányi Ildikó

 

Kopcsányi Ildikó javaslatára eljöttem Hegedűs Máriához, hogy nézze meg, van–e hozzám kötődve létközben rekedt szellem. Valószínű, hogy a szellem lökött fel a lépcsőn. Az utóbbi időben csetlettem – botlottam a lakásban, a szőnyegbe, a küszöbbe. Mintha a lábamat sem tudtam volna felemelni, és a munkámmal sem haladtam rendesen. Tevékeny ember voltam mindig, most pedig mintha tunya lennék. Éjszakákon át nem aludtam jól, ez félelmetes volt számomra. Hegedűs Mária érzékelte, hogy öt hónapja egy öngyilkos nő szelleme van rajtam. A szellem – elengedés szertartásával megszabadultam ettől a szellemtől.

Isten áldása legyen munkájukon! Köszönöm!

 

 

Tájékoztatás:

+36.1.251.4983 vagy +36.1.222.3186