Szellem-elengedés

Szellem a stúdióban

2438Megtekintés

A stúdióban különféle műszerek találhatóak. Egyszer egy gyertyatartó a gyertyával megemelkedett, oldalirányú mozgást tett, nagyon lassan, jól láthatóan, megállt egy ponton, majd hirtelen, egy nagyon éles mozdulattal lecsapódott a földre.

A barátom felnézett, és ezt mondta:
- Ez most valakinek nem tetszett!

Amikor ez a filmfelvétel megtörtént, abban a pillanatban tönkrement a számítógép. Nekiláttam, hogy megjavítsam a számítógépet, de nem sikerült, pedig többször nekikezdtem. Eszembe jutott a „gyertyarepülés” történet. Elhatároztam, hogy a filmfelvételt leveszem a számítógépről. Így is tettem, a gép ezután elindult.
 
Úgy gondoltam, hogy ezt a felvételt meg kell mentenem, átvittem egy másik számítógépre. Ez a számítógép is azonnal tönkrement. Semmit nem tudtam vele csinálni. Eldöntöttem, hogy erről a gépről is leveszem a felvételt. Trükkös módszerekkel ezt meg tudtam oldani, levettem a felvételt. Ezután a gép megjavult, azóta is tökéletesen működik, azóta nem volt ilyen jelenség.
 
Visszatérve a 2. gép esetére: A gépből kivettem a merevlemezt, a keverőpultra helyeztem, gondosan, biztonságos helyre. A számítógép belsejét vizsgáltam, mi lehet a gondja. A merevlemez eközben szintén megemelkedett, lassú oldalirányú mozgást tett (kb. másfél métert), majd egy hirtelen mozdulattal a földre zuhant. Én nem lökhettem meg, mert távolabb voltam, csak néztem a jelenséget, vajon mi történik itt…
 
Tekintse meg Kovács–Magyar András filmjeit a szellemvilággal kapcsolatban
kattintson a képre:

 

Kovács-Magyar András - Szellem - Szellemek


Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A  I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36 1 251 4983
+36 1 222 3186
 
  
Tekintse meg a térképet: