Szellem-elengedés

Szellem az autóban

568Megtekintés

Egy nagyon kellemetlen dologról szeretnék beszámolni.

A múlt héten történt, hogy feleségem jött értem az autónkkal, és egyszerűen nem értettem a viselkedését. Össze–vissza váltogatta a sebességet.

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret!

 

 

Azt kérdezte:

- Merre kell hazamenni?

- Most kell befordulni, vagy nem? Stb.

 

Másnap én is vezettem az autót. Az autóban rendkívül kellemetlen érzésem volt. Beültem és erősen dobogott a szívem, nem éreztem jól magam, szédültem. Rövid ideig vezettem csak, majd ismét a feleségem vezetett. Később beszámolt arról, hogy amikor a városon ment keresztül, többször meg kellett állnia, mert nem kapott levegőt, erősen vert a szíve és rosszul lett.

 

Régóta tagja vagyok az Ősmagyar Táltos Egyháznak, ezért tudom, hogy a különleges dolgokkal hozzájuk fordulhatok. Az Egyház képviselőjét, Hegedűs Máriát kértem fel, hogy segítsen és nézze meg az autót.

 

Kiderült, hogy két szellem volt az autóban.

A szellem elengedés Táltos szertartásának keretében átsegítettük a szellemeket a túlvilágra.

Az előző héten valamikor az autónkkal egy baleset mellett haladtunk el, valószínű, akkor történhetett, hogy a szellemek beszálltak hozzánk, akik hihetetlenül zavartak bennünket.

 

Az egyik kollégám, új kocsit vett és megmutatta nekem. Beültem és megdicsértem a szép autóját. Kértem, hogy ő is üljön bele az én autómba. Amikor beült azt mondta:

- Rossz a levegő! Szívdobogásom van, a hátam fáj, ez nem egy jó autó! Mindez még a szellemek elengedése előtt történt.

 

A szellem-elengedés után teljesen megváltozott minden. Kellemes lett a hangulatunk, jó lett a közérzetünk és kényelmesen használjuk az autót. Köszönöm szépen a Táltosok segítségét!

Sz. Sándor

 

Kovács – Magyar András 24. filmje

Kovács – Magyar András 24. filmje:

Szellemünk örökké él

 

Címünk, telefonszámunk:

Elérhetőségünk