Szellem-elengedés

Szellem befolyásolta a férj érzelemvilágát

663Megtekintés

Egy évvel ezelőtt a férjem gyökeres változáson ment keresztül, sajnos negatív irányba.

Férjem korábban nagyon kedves, aranyos, figyelmes volt. Egy éve azt vettem észre rajta, hogy „izzik” körülötte a levegő. Ilyenkor ideges, feszült volt, még autóvezetés közben is. Egyszerűen nem lehetett ráismerni. Kezdtem tőle félni. Érzékeny vagyok az ilyen dolgokra. Férjem viselkedése számomra ijesztő volt.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Korábban Hegedűs Mária egy hozzám kötődött szellemet átsegített a túlvilágra. Ezért gondoltam, a férjemet is elhozom Hegedűs Máriához, hogy érzékelje, van-e hozzá kötődve szellem. Tartottam tőle, hogy férjem nem vállalkozik erre, mert ellenséges volt a témával kapcsolatban. Holott korábban ez a téma őt érdekelte. Kértem szentjeink segítségét. Nagy nehezen sikerült elhoznom a férjemet.

 

Hegedűs Mária egy földi életében gyilkosságot elkövető ember szellemét érzékelte férjemen. Mária a szellem – elengedés szertartása keretében nagyon „megküzdött” a rosszindulatú szellemmel, a szellem végül a túlvilágra került. A szellem – elengedés szertartása után szinte nem ismertem rá a férjemre. Újra vidám, mosolygós, aranyos, kedves lett. A szemeiből már nem az a gyilkos pillantás tükröződött, visszatért az a kedves, bájos, huncut mosolya, amiért régen belészerettem.

 

Nagyon hálás vagyok, hogy visszakaptam a férjem. Köszönöm Kovács – Magyar Andrásnak és Hegedűs Máriának!

 

Hegedűs Mária – Szellemünk örökké él

 

Hegedűs Mária figyelmükbe ajánlja:

Kovács – Magyar András: Szellemünk örökké él című filmjét

 

 

Telefonszám:

+36.1.222.3186 vagy: +36.1.251.4983

 

 

www.szellemvilag.hu/szellem-elengedes