Szellem-elengedés

Szellem befolyásolta Imola gondolatait

490Megtekintés

Imola vagyok. Azért jöttem, mert szellem kötődött hozzám.

 

Egy hét éves korában elhunyt kisfiú szelleme volt velem, aki nagyon nehezen távozott el. Felvettem a kisfiú tulajdonságait. Nagyon megkönnyebbültem, amikor Hegedűs Marika a túlvilágra engedte rólam a szellemet. Mintha egy hátizsákot tettem volna le.

 

Tekintsék meg filmünket!

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

- Mit okozott neked ez a szellem? Mit éreztél?

 

- Voltak kötelező olvasmányok az iskolában. Nem tudtam elkezdeni az olvasmányt, mert a szellem mindig zavart, nem tudtam rendesen leülni. Sosem tudtam a dolgaimat befejezni, minden félben maradt. Zavartnak éreztem magam, ha kérdeztek tőlem valamit. Nagyon rossz volt. A szellem a gondolataimat befolyásolta.

Sok dolgot nem tudtam megjegyezni, nem tudtam tárolni, egy bizonyos témához egy szöveget nem tudtam hozzákötni. Nem tudtam, miről beszélnek az órán.

 

- Miután elengedtük rólad a szellemeket, ez megváltozott?

 

- Igen! A harmadik legjobb tanuló lettem az osztályban. Feljavultak az osztályzataim. Annyi dicséret volt már az ellenőrzőmben, hogy új lapokat kellett bele fűzni, mert amúgy már nem fért el. Nagyon örültem neki!

 

- Ez csodálatos!

 

- Mindenszentek napján elmentünk a temetőbe. Kiderült, hogy egy kisfiú szelleme kötődött hozzám. Az iskolában egy tanár bácsi azt mondta, hogy nagyon megváltoztam, valami baj van velem. Ekkor már tudtam, hogy szellem van velem. Szellem elengedés szertartásakor megkönnyebbültem, láttam a fehér fényt, ahogy a kisfiú szelleme a túlvilágra ment.

 

- Említetted, hogy az osztálytársaiddal is volt konfliktus.

 

- Igen! Az osztálytársaim behívtak az öltözőbe, mindenféle rosszat a fejemhez vágtak. Nekem szó nélkül kellett tűrnöm az egészet. Ezután elvonultam. Másnap szintén ugyanez játszódott le. Elordítottam magam, bevágtam magam mögött az ajtót, elrohantam a mosdóba. A barátnőm talált rám. Ideges voltam, nem tudtam beszélni. Barátnőm átkarolt, és mondta, hogy engem ráz a hideg. Nagyon elfajult ez a dolog. Nem tudtam szót váltani az osztálytársaimmal, mert azt mondták, hogy utánozom őket. Mindenkit felszítottak ellenem, hogy az iskola panaszládájába írjanak ellenem, hogy a hó végén kapjak megrovót. Nagy gondjaim voltak emiatt az iskolában.

 

- Te is észrevetted, hogy megváltoztál?

 

- Én úgy gondoltam, hogy az osztálytársaim direkt csinálják ezt velem. Mindig mást gondoltam, mint amit eredetileg ki akartam mondani.

 

- A szellem befolyásolt. Most megkönnyebbültél?

                                                                                                                                                                                                                                         

- Igen!

 

Hegedűs Mária Sárospatakon - Szent Erzsébet padján

Hegedűs Mária Sárospatakon - Szent Erzsébet padján

 

 

TÁLTOS ISKOLA