Szellem-elengedés

Szellem elengedés Németországban, Schömbergben

498Megtekintés

József és Etelka 1973-ban két bőrönddel jöttek Németországba. Két kezük áldozatos munkájának eredménye ez a gyönyörű családi ház, ahol gyermekeikkel, unokáikkal laknak.

Kimértük a család tagjainak fekhelyeit. Nem volt nyugodt éjszakájuk, vízér és Hartmann zóna sugárzásában feküdtek. A házban több szellem volt. A túlvilágra engedtük a szellemeket, az ezután következő éjszaka békés, nyugodalmas volt.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

- Tallósi József vagyok. Németországban élek, Schömbergben. Hegedűs Mária segítségét kértük, hogy segítsenek gondjainkban. Hálásan köszönjük, sokkal jobban érezzük magunkat.

 

- A túlvilágra engedtük a házban lévő szellemeket. Tetszett említeni, hogy amikor a házat építették, a magas saroképület részen több baleset történt. Mi történt itt?

 

- Először az unokámnak eltört a keze. A mester az épületrész csúcsáról leesett. Kórházban ápolták, ott varrták össze. Én is leestem. Tíz évre rá a mester újra itt dolgozott. Szedtük szét az állást ugyanezen helyen, a mester újra leesett.

 

- A mester nem halt meg, pedig ilyen magasról leesett. Szellemek voltak itt. A tetőn és a ház minden szintjén volt egy-egy szellem. Most a szellemek túlvilágra engedése után hogy érzik magukat?

 

- Nyugalmasabb, sokkal jobban érezzük magunkat.

 

- Etelka, milyen volt az éjszakájuk?

 

- Nagyon jó volt, nyugodtan aludtunk.

 

- Tallósi úr, Önök honnan származnak?

 

- Mi Bácskából jöttünk Németországba, 1973-ban, két kofferral.

 

- Ma egy gyönyörű családi ház mellett állunk, ami az Önök munkájának az eredménye.

 

Tallósi házaspár és Hegedűs Mária

A Tallósi házaspár és Hegedűs Mária * Schömberg (Baden-Würtemberg)

 

Tájékoztatás – érdeklődés:

Telefonszámunk: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186