Szellem-elengedés

Szellem elengedés után eltűnt a nyaki dúc – púp

674Megtekintés

Teljesen kilátástalan helyzetben voltam. Az orvosok tetőtől-talpig kivizsgáltak, mindent rendben találtak, nem tudtak semmit kimutatni.

Viszont éreztem, hogy valami nagyon nincs rendben, belülről. Olyan érzésem volt, mintha valami kényszerített volna olyan dolgokra, amit nem én akarok. Az utóbbi egy évben ez nagyon felerősödött. Olyannyira, hogy már semmi erőm, semmi energiám nem volt. Semmihez nem volt kedvem. Nem tudtam magamon uralkodni. Dühkitöréseim voltak. Nem volt életkedvem. Már testi elváltozások is kezdtek kialakulni. A nyakamnál egy púp nőtt, hiába mentem el masszázsra, nem tudták rendbe rakni. Minden reménytelen volt.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Elkezdtem az interneten kutakodni, találtam filmeket Kovács – Magyar Andrásról, és a szellem –elengedéssel kapcsolatos videókat. Gondoltam van remény. Első lépésként eljöttem Kovács – Magyar András irodájába, elsőként masszázsra, majd szellem – elengedésre.

 

A szellem – elengedés közben éreztem, hogy a szellem kapaszkodik hozzám, éreztem belülről egy szorító érzést. A szellem nehezen akart távozni. Valószínű, hogy ezek a szellemek Horvátországban kötődtek hozzám. Útközben hazafelé erős szorítást éreztem, később hetekig szenvedtem ebben a rossz érzésben, mintha valami visszatartott volna.

 

- Milyen érzése van most a szellemek túlvilágra engedése után?

 

- Nagyon könnyen érzem magam. A nyakamnál lévő púp szinte majdnem teljesen elmúlt.

 

- Mielőtt a túlvilágra engedtük a szellemet, a nyakán kitapintható volt a púp. Ott van még ez?

 

- Ez hihetetlen, szinte semmit nem érzek! Öt perccel ezelőtt kitapintható volt a púp. Köszönöm Kovács – Magyar Andrásnak és Hegedűs Máriának, hogy segítettek rajtam.

 

Hegedűs Mária a sárospataki várnál

Hegedűs Mária

Tájékoztatás:

Tel. +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

 

Szellem – elengedés után eltűnt a nyaki dúc

Szellem – elengedés után eltűnt a nyaki dúc