Szellem-elengedés

Szellem elengedés után jelentősen javult leányom állapota

401Megtekintés

Kislányomnak három éves korától epilepsziája volt. A szellem elengedés szertartása után és a Táltos gyógyító kezelések hatására, 3 hónap alatt állapota nagyon sokat javult.

Kislányom ma már 20 éves, 3 éves korától gyógyszereket szedett folyamatosan, amelyek a máját és a veséjét is károsították.

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret!

 

 

Az utóbbi időben szervezete már nem bírta a gyógyszereket, a lábai is bedagadtak. Ez nagy gondot jelentett, mert az újfajta gyógyszerekre allergiás lett. Amikor kicserélték a gyógyszerét, az állapota nagyon leromlott. Állandóan szédült, nem látott jól, nehezen tudott járni, és elvesztette az egyensúlyát. Az orvosok nem tudtak megoldást találni. Iskolába sem tudott járni a rosszullétek miatt.

 

Kovács - Magyar András Táltos módszerével, hála a Jó Istennek, tudtak kislányomon segíteni. Hegedűs Mária szellemet érzékelt a lányomhoz tapadva. Miután levette róla, állapota szépen elkezdett javulni. Lányomat ezután Kopcsányi Ildikó kezelte Táltos gyógyító módszerrel, melytől napról - napra energikusabb lett. A kezeléseken először kéthetente, majd havonta vettünk részt. Rosszullétei egyre kevésbé jelentkeztek. Ma már nagyon ritkán fordul elő. A kezeléseket folytatjuk, amíg kislányom teljesen meggyógyul.

 

Hálásan köszönöm a Táltosoknak, hogy segítettek leányomon!

S. Júlia, Szlovákia

 

Irodánk címe