Szellem-elengedés

Szellem elengedés után könnyedén jár az agyvérzés után lebénult úr

467Megtekintés

V. Pál vagyok. 2007. márciusában kaptam agyvérzést, lebénult a fél oldalam. Kórházban voltam két hónapig, gyógytorna által tudtam újra járni.

Nagy fájdalmakkal járt a mozgás, inkább vonszoltam magam, mint jártam. Azóta nagyon nehezen közlekedtem, a lépcsőzés egy külön megpróbáltatást jelentett számomra. Sajnos mindenütt lépcsőzni kell. Már a sima úton való közlekedésnél is problémáim voltak, egyensúlyzavarom volt.

 

TEKINTSE MEG FILMÜNKET:

 

 

Most, a szellem - elengedés szertartása után olyan, mintha kicseréltek volna. Felszabadult vagyok, határozottabban megyek, nincs egyensúlyzavarom, nincs fájdalmam.

 

Korábban nagyon remegett a bal kezem. Amikor felálltam ülőhelyzetemből, beremegtem, Most nincs ilyen remegés, sem a kezemen, sem a lábamon. Könnyebbnek és felszabadultnak érzem magam. Boldog vagyok, hogy Hegedűs Mária elengedte rólam a hozzám kötődött szellemeket a túlvilágra!  Ez most egy csodálatos érzés! Nem emlékszem mikor mosolyogtam utoljára, és arra sem, mikor voltam fájdalommentes. Visszanyertem önmagam, szinte pillanatok alatt.

 

- Elmúlt a fájdalma?

 

Megszűnt a fájdalom, nem érzek semmilyen fájdalmat. Az előbb próbáltam lehajolni, és minden további fájdalom nélkül a kezemmel megérintem a padlót. Azelőtt ezt nem tudtam megcsinálni, ilyenre korábban nem voltam képes. Korábban, amikor a postán sorba kellett állni, le kellett ülnöm, mert öt percnél tovább nem tudtam állni egy helyben. Most semmilyen fájdalomérzetem nincs.

 

- A járás könnyebben megy?

 

Tökéletesen járok! Szinte hihetetlen, milyen sokat változtam! Ez boldogsággal és örömmel tölt el! El sem tudom mondani, azt az örömöt, hogy megszűnt a fájdalmam! Ez csodálatos érzés!

 

 

Hegedűs Mária a túlvilágra engedte a szellemet

Hegedűs Mária a túlvilágra engedte a szellemet

 

Tájékoztatás - Hívjon bennünket az alábbi telefonszámainkon:

+36-1-251-4983  vagy:  +36-1-222-3186