Szellem-elengedés

Szellem elengedés után leesett a nehéz súly a lelkemről…

402Megtekintés

József gerincsérv gondjaival érkezett a Táltos módszerrel gyógyítókhoz.

 

Azért kerestem fel a Táltosokat, mert gerincproblémáim voltak. MRI vizsgálaton gerincsérvet állapítottak meg. Az orvosok csak műtétet javasoltak. Ebbe semmiképp nem akartam beleegyezni, mert szerintem a műtét nem megoldás. Hála Istennek tudomást szereztem a Táltos_Iskoláról az internetről. Felkeltette az érdeklődésem, felvettem velük a kapcsolatot.

 

Tekintsék meg filmünket!

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

Eljöttem gyógykezelésre, Gergics Tibor kezelt, masszírozott. Kezelés után kellemesen éreztem magam, a derekam állapota sokkal jobb lett.

 

Egy szellem befolyásolta az egészségi állapotomat és a mentális gondolkodásomat. Hegedűs Marika érzékelte, hogy egy földi életében öngyilkosságot elkövető nő szelleme volt hozzám kötődve. A szellemet sikeresen a túlvilágra engedtük. A szellem elengedés szertartása után megkönnyebbültem. A jobb oldalamon éreztem egyfajta gyengeséget. Melegséget éreztem, mintha leesett volna a kő a szívemről, lelkemről.

 

Nagyon köszönöm Máriának, hogy segített rajtam. Nagyon örülök, hogy megtaláltam gyógyulásomat. Köszönöm az Istennek, hogy a figyelmem erre a helyre irányította. Isten áldja Önöket, hogy minél több emberen tudjanak segíteni. 

 

Hegedűs Mária a sárospataki várnál

Hegedűs Mária a sárospataki várnál

 

 

Kovács – Magyar András