Szellem-elengedés

,,Szellem elengedés után leesett a súly a lelkemről''

849Megtekintés

Azért kerestem fel a gyógyító központ irodáját, mert gerincproblémáim voltak.

MRI vizsgálaton gerincsérvet állapítottak meg. Az orvosok csak műtétet javasoltak. Ebbe semmiképp nem akartam beleegyezni, mert szerintem a műtét nem megoldás. Hála Istennek tudomást szereztem Kovács – Magyar András gyógyító módszereiről az interneten. Felkeltette az érdeklődésem, felvettem velük a kapcsolatot.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Eljöttem Táltos masszázsra. Gergics Tibor gyógyító kezelt, masszírozott. Kezelés után kellemesen éreztem magam, a derekam állapota sokkal jobb lett. Gergics úr felhívta a figyelmemet, hogy méressem ki lakásomban a földsugárzásokat, tegyem földsugárzás-mentes helyre a fekhelyem.

 

Egy szellem befolyásolta az egészségi állapotomat és a mentális gondolkodásomat. Hegedűs Mária érzékelte, hogy egy földi életében öngyilkosságot elkövető nő szelleme volt hozzám kötődve. A szellemet sikeresen a túlvilágra engedtük. A szellem elengedés szertartása után megkönnyebbültem. A jobb oldalamon éreztem egyfajta gyengeséget. Melegséget éreztem, mintha leesett volna a kő a szívemről, lelkemről.

 

Nagyon köszönöm Hegedűs Máriának, hogy segített rajtam. Nagyon örülök, hogy megtaláltam gyógyulásomat. Köszönöm a Jóistennek, hogy a figyelmem erre a helyre irányította. Isten áldja Önöket, hogy minél több emberen tudjanak segíteni.

 

 

Hegedűs Mária – szellem elengedés

Hegedűs Mária

 

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

Tekintse meg lapunk Szellem – elengedés menüpontját!