Szellem-elengedés

Szellem elengedés után megszűnt a derékfájás

661Megtekintés

Egy csodálatos dologról szeretnék beszámolni, amely a Táltos szertartás után történt velem.

Egy szellem jelenlétét érzékelték rajtam. Borzalmasan fájt a lábam és a derekam. Mindenféle gyógykezelésen voltam, de nem segített. Hegedűs Mária érkezett hozzám a szellem elengedés szertartását megtartani, a túlvilágra engedte a hozzám kötődött szellemet.

 

Tekintsék meg filmünket!

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

A szertartás óta nem fáj sem a lábam, sem a derekam. Két héttel a szellem elengedés után már egy 10 centiméteres magas sarkú cipőben végigtáncoltam az egész éjszakát. Azóta semmi bajom.

 

Elmentem Amerikába, egy év elteltével hazajöttem. Három hétig voltam itthon. Visszamentem, éreztem, hogy van rajtam „valami”. Az egyik oldalam annyira fázott, hogy majdnem „lefagyott”. Meg voltam lepődve, hisz Kaliforniában éltem, ahol korábban állandóan melegem volt. A fél lábam állandóan be volt takarva, állandóan fázott.

 

Rajtam volt egy szellem. Hazajöttem. Eljöttem Hegedűs Marikához, aki a túlvilágra engedte a hozzám kötődött szellemet. Örömöm nem tartott sokáig, mert egy idő után észrevettem, hogy egy újabb szellem szegődött hozzám. Láttam is körülöttem ezt a szellemet.

 

- Hol láttad a szellemet?

 

Az uszodában! Lementem úszni, láttam, hogy ott van. Nagyon féltem, hogy már megint itt van egy szellem. Éreztem, hogy nyom, éreztem, hogy hozzám ér! Odahaza felhívtam Kovács – Magyar Andrást, egy élőadásos műsor keretében, ahol elmondta, valóban van rajtam egy szellem. Hegedűs Marika ezt a szellemet is a túlvilágra engedte. A szellem nagyon ragaszkodott hozzám, nehezen akart elmenni, nagyon nyomta a fejem.

 

- Jobban érzed magad?

 

Sokkal jobban! Remélem, ez így is marad. Köszönöm szépen!

 

Hegedűs Mária

Hegedűs Mária

 

 

Címünk - elérhetőségünk

 

H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A. I. emelet

(XIV. kerület, a 2. metró Stadionok megállójánál)

 

Telefonszámunk:

+36.1.251.4983 

+36.1.222.3186