Szellem-elengedés

Szellem - elengedés után megszűnt a hátfájás - vállfájás

2811Megtekintés

- Ilonka, pár perccel ezelőtt engedtünk el rólad egy létközben rekedt szellemet. Elég komoly problémával érkeztél hozzánk. Hogy érzed most magad?

- Csodásan! Megszűnt a fájdalmam! Felszabadult vagyok, melegség önt el. Nagyon jól érzem magam, mint akit kicseréltek. Olyan csodálatos érzés, amit még soha életemben nem tapasztaltam.

 
- Említetted, hogy az orvosok a gerinceden daganatot diagnosztizáltak. Mondtad, hogy fáj a gerinced. Gyógyítottuk. Mennyit változott?

- Most teljesen le tudok hajolni. Korábban ez nem ment. Nem tudtam lehajolni. A férjem tudja ezt „tanúsítani”, ő kötötte be a cipőmet.

- Ez csodálatos!

- A lapockám sem fáj! Teljesen más!

- Négy éve hozzád kötődött egy földi életében öngyilkosságot elkövető nő szelleme. Mit éreztél, miután a túlvilágra engedtük a szellemet?

- Gyomortájékon és a lapockámon éreztem, mintha valaki rázna. Olyan volt ez, mint amikor a szemünk „vibrál”. Korábban, nehezebben vettem a levegőt. Most kristálytisztán veszem a levegőt is.

Tekintse meg Kovács-Magyar András cikkeit és videóit a szellemekkel és a szellemvilággal kapcsolatban - kattintson a képre:

 
Kovács-Magyar András
Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
 
Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com
 

Ilonka
Ilonka