Szellem-elengedés

Szellem-elengedés után megszűnt a láb- és sarokfájás

1703Megtekintés
Szellem-elengedés szertartásán voltam ami szerencsésen, sikeresen alakult. Nagyon meglepődtem, amikor megtudtam, hogy velem van egy szellem. Vajon honnan jött ez a szellem?
 
Tekintse meg filmünket:
 

Hallottam már a szellemekről, de mégis hihetetlen volt számomra. Hegedűs Mária megkérdezte tőlem, hogy másfél évvel ezelőtt voltam-e valahol vidéken, építkezésen. Akkor döbbentem rá, hogy abban az időben burkolóként dolgoztam, azóta fáj a sarkam. Nem tudtam hova tenni ezt a dolgot. Azt hittem, vízér sugárzásában fekszem, azért vannak fájdalmaim.
 
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a sarokfájásom elmúlik–e.
Azelőtt különféle furcsaságokat vettem észre magamon. Figyelmetlen voltam, a kifli kiesett a kezemből, nem tudtam megfogni a tárgyakat, átléptem egy vizesvödrön, mégis beleléptem, csupa víz voltam.
 
Ma megtörtént a szellem túlvilágra történő engedése. Sokkal könnyebben érzem magam a szellem elengedése után. Most, öt perces pihenő után felálltam. A sarkam másfél éve fájt, ülés után mindig 2–3 perc kellett ahhoz, hogy lábra tudjak állni. Ma már jól tudok járni, semmi problémám nincs, a lábfájásom megszűnt egyik pillanatról a másikra.
Köszönöm, hogy segítettek!

Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186

e-mail: info@matrixdrops.com
 Szellem-elemgedés - Hegedűs Mária

Hegedűs Mária