Szellem-elengedés

Szellem elengedés után megszűnt a nyugtalanság, belső remegés és a szívritmuszavar

1992Megtekintés

Nagyon rosszul éreztem magam az utóbbi időben. Eljöttem a Táltos irodába, Hegedűs Máriához. Kiderült, hogy három éve szellem van hozzám kötődve.

Az elmúlt három évben nagyon beteg voltam. Erős, 24 óráig illetve 48 óráig tartó szívritmuszavar és éjszakai rosszullétek keserítették meg életem. Magánúton jártam egy kardiológus szakorvoshoz éveken át. Amikor az orvosom rám helyezte mérőműszerét, az sosem jelzett szívritmuszavart. Amikor levette műszerét, azonnal előjött a szívritmuszavarom.

 

TEKINTSÉK MEG FILMÜNKET!

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

Elköltöztünk az akkori lakásunkból, mivel tele volt a lakás rosszindulatú szellemekkel. Új lakásban élünk. Az állapotom nem változott, sőt, inkább rosszabb lett. Állandó jelleggel szívritmuszavarom volt.

 

Két hete nagyon rosszul voltam, szinte halálomon voltam, felment 260-ra a vérnyomásom. Az ügyeletes doktornő csak véletlenül észlelte szívritmuszavaromat, azonnal gyógyszert adott, sürgősen kórházba szállítottak. A kórházban, amikor felrakták a mérőműszereket, azonnal elmúlt a szívritmuszavarom. Ezért hát semmit nem tudtak csinálni velem. Megfigyelés céljából szerettek volna a kórházban tartani, de én saját felelősségemre kijöttem a kórházból. Azóta különböző időpontokban rosszul lettem, egyszer az utcán sétálva elájultam.

 

Masszázson is voltam, mivel a fejemet sem tudtam mozgatni. Hegedűs Marika mérései által kiderült, hogy egy erőszakos, rosszindulatú szellem volt hozzám kötődve. A Táltos szertartás keretében a szellemet a túlvilágra segítettük.

 

- Pár perce engedtük el a földi életében öngyilkosságot elkövető szellemet a túlvilágra. Milyen érzései voltak a szellem – elengedés folyamán?

 

- Borzalmas! Szinte dübörgött a szívem, zsibbadt a fejem, mintha kiszakadt volna belőlem valami. Szörnyű volt, mintha az agyamból kiszakadt volna az agyvelőm!

 

- Milyen érzései vannak most, a szellem - elengedés után?

 

- Kezdett csitulni ez a dübörgő érzés, amely leginkább a gyomromnál és a hátamnál volt érezhető. Fokozatosan enyhült, lassult a fejem zsibbadása. Az éveken át gyötrő, állandó nyugtalanság, belső remegés is kezdett elcsitulni. Most sokkal jobb. Megszűnt a fejemben és a szívemben lévő nagy nyomás. Korábban olyan érzésem volt, mintha egy kődarab lett volna a szívem helyén.

Köszönöm szépen!

 

Hegedűs Mária

Hegedűs Mária

 

 

TÁLTOS ISKOLA