Szellem-elengedés

Szellem - elengedés után megszűnt a pánikroham

1167Megtekintés

Ármai Károly vagyok. Másodszor vagyok itt Hegedűs Máriánál. Az első alkalommal a kedvesem miatt jöttünk el. Volt rajta egy szellem, akit átsegítettünk a túlvilágra. Most pedig azért jöttünk el, mert én voltam rosszul. Mária segítségével a túlvilágra segítettük a két szellemet.

- Milyenek voltak a rosszullétek?

 

 

Az orvosi diagnózis szerint pánikrohamom volt, ami társult egy szívroham-szerű érzéssel. Az orvosok megállapították, hogy pánikrohamom van. Adtak rá erős gyógyszereket, amik szedését később abbahagytam.

 

- Segített a gyógyszer?

 

- Olyan állapotban voltam, hogy ájultan feküdtem otthon három napig. Úgy „segített” a gyógyszer. Konkrétan nem segített. Magát a problémát nem oldotta meg, csak elkendőztük a problémát. Éreztem, hogy egészen más jellegű a probléma. Tisztában voltam vele. Annak a tudatában voltam, hogy nem akarok gyógyszert szedni semmiképp. Így találtunk ide Máriához újra, és most nagyon jó érzem magam. Ez döbbenetes!

 

- Mikor bejöttél, mondtad, hogy kezdődik ez a rosszullét.

 

- Ez a rosszullét általában egy ilyen rossz gondolattal kezdődik. A rossz gondolat itt az volt, hogy:”mit keresek én itt? Nem kellene itt lennem. Nem kellene ide eljönni. Minek ülünk itt? Teljesen felesleges.” Amikor bejöttünk, akkor fizikai tüneteim voltak, kézgyengeség, izzadás, fejfájás, szédülés. Ez most mind eltűnt. Most úgy érzem magam, hogy legszívesebben mennék focizni. Ez döbbenetes! Nagyon erősnek tartom magam, de ezek szerint valami mégsem úgy működött, ahogy kellett volna. Ehhez segítséget kell kérni és nem orvosit. Ezzel teljesen tisztában vagyok. 

 

 

Hegedűs Mária – szellem elengedés

Hegedűs Mária

 

 

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.szellemvilag.hu

 

 

 

Károly

Károly