Szellem-elengedés

Szellem elengedés után megszűnt a trombózis

2101Megtekintés
A leányom, Gabriella betegsége miatt kértem a gyógyítók segítségét. Leányomnak többször operálták a lábát. Ebből kifolyólag tavaly térdplasztikát javasoltak. Miután megoperálták, otthon trombózist kapott.  
Tekintse meg filmünket:Én vettem észre, hogy valami probléma van a leányom lábával. Bementünk a kórházba, ahol minden reggel a protrombin eredményét ellenőrizték. Egy hét után, amikor bementem a kórházba, a belgyógyász doktornő azt mondta, hogy nagy a baj. A vérvizsgálati, protrombin eredmények alapján a kislány belső szervei olyanok, mintha esnének szét. A doktornő javaslatára a gyógyítókhoz fordultam segítségért.

Ebben az időben állandóan 39 fokos láza volt leányomnak. Ezt nem tudták az orvosok mire vélni, semmit nem tudtak segíteni. Mivel egyre rosszabbak voltak a vérkép-eredmények, a minden reggel végzet eredmények alapján, a doktornő azt kérte, forduljak az Égiekhez segítségért. Ezért kerestem fel a gyógyítókat.
 
Kopcsányi Ildikótól kaptam az első segítséget, aki egy fénykép alapján elkezdte távúton gyógyítani a kislányomat. A távgyógyítás után azonnal a kórházba mentem. Nagy örömömre lement a gyermekem láza. Innentől kezdve javulni kezdett az állapota. Kiderült, hogy egy létközben rekedt szellem van leányomhoz kötődve.
 
Felkerestük Hegedűs Máriát. Érzékelte, hogy egy trombózis betegségben elhunyt idős néni szelleme kötődött leányomhoz, a kórházi ápolás során. A kislányomnak ebben az időben olyan tulajdonságai voltak, mint egy idős néninek. Fáradékony, aluszékony volt, nehezen ment neki minden.
 
A szellem-elengedés szertartásának keretében az idős néni szellemét a túlvilágra segítettük. Kislányom azóta jól érzi magát, elkezdett sportolni, főiskolára jár, jól tanul. Az egészségi állapota tökéletes, a vérképző és véralvadás segítő gyógyszereket is elhagyta.

Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186

e-mail: info@matrixdrops.com
 


Kopcsányi Ildikó és Hegedűs Mária

Hegedűs Mária és Kopcsányi Ildikó