Szellem-elengedés

Szellem elengedés után megszűntek a fájdalmaim

505Megtekintés

Magas vérnyomás gondjaimmal és baloldali lábfájdalmaimmal fordultam Hegedűs Máriához.

Tekintse meg filmünket:

 

 

Mária érzékelte, hogy egy földi életében öngyilkosságot elkövető ember szelleme van hozzám kötődve. Egy évvel ezelőtt szintén egy ilyen öngyilkosságot elkövető ember szelleme volt rajtam, akit akkor a túlvilágra engedtünk.

 

Nem gondoltam arra, hogy szellem van rajtam. Nagyon fájt a bal oldalam, éjszakánként alig tudtam rajta feküdni. Miután a túlvilágra engedtük a hozzám kötődött szellemet, leszálltam az ágyról, máris észrevettem, hogy nem fáj a lábam. Mondtam Marikának, hogy úgy érzem, teljesen megszűnt a lábfájdalmam.

 

A szellem elengedés után olyan könnyűnek éreztem magam, hogy szinte felfoghatatlan számomra. A vérnyomásom értékei sokkal jobbak voltak annál, amit előzőleg mértem. Nagyon sok munkát el tudtam végezni a szellem túlvilágra engedése után, munkabírásomon magam is elcsodálkoztam. Mintha megtáltosodtam volna, szó szerint.

 

Korábban is elvégeztem a dolgom, csak akkoriban nehezen haladtam a munkámmal. Most pedig megállás nélkül tudok dolgozni, hamarabb készen vagyok, nem fáradok el. Bízom benne, hogy több szellem már nem kötődik hozzám.

 

Nagyon szépen köszönöm Kovács – Magyar Andrásnak és Máriának, amit tettek értem.

 

Hegedűs Mária Sárospatakon

Hegedűs Mária (Sárospatak – Szent Erzsébet fénypad)

 

Tájékoztatás:

Tel.: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.szellemvilag.hu

 

 

Szellem elengedés után megszűnt a lábfájdalom