Szellem-elengedés

Szellem elengedés után újra jár a kislány

477Megtekintés

Egy érdi kislány szülei és nagymamája egy napon azt tapasztalták, hogy a kislány nem tud lábra állni, nem tud járni, pedig már 9 hónaposan ezt megtette. Szellem volt a kislányon. A szellem elengedés után, most újra lábra állt, újra magától jár a kislány!

Együtt élek a lányomékkal, a kis unokámmal. Az unokám jelenleg 15 hónapos, 13 hónapos volt, amikor nem tudott elindulni, lábra állni. Unokám már kilenc hónapos korában tudott járni. 

 

Tekintsék meg filmünket:

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret!

 

 

Megkérdeztem Kovács – Magyar Andrást, aki elmondta, úgy érzi, hogy egy szellem van a kislányhoz kötődve. Tanácsára felkerestem Hegedűs Máriát, a Táltos irodában.

 

Hegedűs Mária a túlvilágra engedte a kislányhoz kötődött szellemet. A szellem-elengedés Táltos szertartása után azonnal érzékeltük, hogy egyre többet, és magától tud menni a kislány. Eddig csak úgy ment, hogy fogta a kezünket, vagy egy tárgyat fogva, az mellett ment. Először csak három métert, majd öt métert tett meg, most már teljesen egyedül jár.

 

Nagyon szeretjük őt, 13 hónapos korában nagyon bántott bennünket, hogy mi az, ami miatt ne áll lábra, nem indul el. Nagyon szépen köszönjük, hogy segítettek unokámon!

Sz. J.

 

 

Hegedűs Mária

Hegedűs Mária

 

 

Táltos Iskola