Szellem-elengedés

Szellem idézte elő a félelmet és a negatív gondolatokat

486Megtekintés

Tekintsék meg filmünket!

Több problémám merült fel az életben, az elmúlt tíz évben. Korábban, amíg életvidám voltam és határozott, az ügyeimben tudtam döntéseket hozni.

Egy idő után kezdtem egyre határozatlanabb lenni. Öngyilkossággal kapcsolatos gondolataim voltak. Ez olyankor is megnyilvánult, amikor valaki egy kicsit megsértett, én már rögtön meg akartam halni. Félni kezdtem. Szerencsére a két gyermekem, akiket nagyon szeretek, és a férjem tartották bennem a lelket. A családom tartott már csak életben.

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

Láttuk Kovács – Magyar András műsorát a televízióban, amelyben a Táltosokról, és az ő képességeikről beszélt. Elhatároztam, hogy hozzá fordulok segítségért, hogy ezt a problémámat meg tudjam oldani. Orvoshoz ezzel a gondommal nem akartam fordulni, mert nem bíztam az ő módszereikben. A gyógyszerezést alkalmazták volna, szerintem ez inkább méreg, nem segítség.

 

Felkerestük Hegedűs Máriát a Táltos irodában. Mária érzékelt, hogy két szellem volt rajtam. Szentjeink segítségével a túlvilágra segítettük a szellemeket. A szellem – elengedés szertartása után megkönnyebbültem, újra határozott vagyok és életvidám.

 

A férjemhez édesapja elhunyt szelleme kötődött, a kislányomhoz egy elhunyt gyermek szelleme tapadt. A legrosszabb hatással a fiamra volt egy szelem. Ez a szellem egy 16 éves korában öngyilkosságot elkövető fiú szelleme volt. Fiam egy jóindulatú, jóakaratú fiú volt. Észrevettem, hogy kezd megváltozni. Elhanyagolta a tanulást, elment az életkedve. Hétéves kislányom látta a fiamra tapadt szellemet. Amikor ez kiderült, eljöttünk Hegedűs Marikához, aki a túlvilágra segítette a fiamhoz kötődött szellemet. A fiam újra határozott, mosolygós, jól tanul.

Nagyon szépen köszönjük!

 

Hegedűs Mária

Hegedűs Mária

 

Kovács – Magyar András