Szellem-elengedés

Szellem jelenlétét tapasztalta a fiatal pár

798Megtekintés

Zoltán vagyok, a párom Nóra. Két éve tart a szerelmi kapcsolatunk. Eljutottam életünk azon szakaszához, amikor én is eljöttem a Táltos irodába. Segítségre volt szükségünk.

Én nagyon szkeptikus ember vagyok (voltam), főleg a szellemvilággal kapcsolatban. Egy szellemekkel kapcsolatos történet egy szombati nap hajnalán történt meg velünk. Nóra ezen a napon felhívta a figyelmem a szellemek létezésére.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Hajnali három órakor egy hatalmas csattanásra ébredtünk fel. Nem mertünk kimenni. A párom azt mondta, biztos egy szellem művelte ezt, ne mozduljunk, maradjunk a takaró alatt. Szerencsére ez nyáron történt, világos volt, ki mertem menni. A spájzban egy üvegedény apró darabokra törött össze. Nem egyszerűen repedt szét, szabályosan szétdurrant, millió kis darabra hullott szét, úgy kellett felporszívózni.

 

Én akkor próbáltam keresgélni a fizikai módon bizonyítható okokat, pl.: nyomáskülönbség, viharok voltak az este, a töltés megváltozhatott stb. Megmagyaráztam magamnak, hogy ez nem egy „hókusz-pókusz”.

 

Kiderült, hogy három „vendég”, három szellem van a lakásunkban.

 

A Táltosokhoz úgy jutottam el, hogy négy nappal ezelőtt a párom egy reggel arra ébredt, hogy erősen fáj a füle, és nagyon erős fülzúgása van. Aznap autóba ültünk, elmentünk az orvoshoz, majd a kórházba, szinte egész nap a kórházban ültünk. A kórházban megállapították, hogy Nórának fülkürt hurut és hallóideg károsodása van. Nem tudták megmondani, hogy ez egy infúziós kezeléssel helyreállítható-e, vagy be kellene feküdnie a kórházba. Ekkor már én is azt mondtam, hogy menjünk el a Táltosokhoz. Sikerült időpontot egyeztetnünk.

 

Masszázzsal kezelték a páromat, mivel nyakcsigolyái el voltak mozdulva. Azóta a füle sem fáj, nincs fülzúgása. Azonnali javulást tapasztaltunk. Megbizonyosodtunk arról, hogy a nyakcsigolyák állapota befolyással van a fejben található szervekre, így a fülre is.

 

Elmondtuk, szeretnénk komolyabban foglalkozni egészségünkkel. Kiderült, hogy hozzám négy nappal ezelőtt egy szellem kötődött. Két szellem volt rajtam, akik földi életükben egy gyilkossággal kapcsolatos esemény áldozatai lettek. Hegedűs Marika a szellemeket a túlvilágra engedte. Ezek a szellemek „támadtak” Nórira is, a fülét bántották. Most, a szellemek elengedése után sokkal jobban érezzük magunkat, Nóri szinte majd kicsattan az egészségtől.

 

- Jobban érzed magad? Teljesen elmúlt a fülzúgásod?

- Már egyáltalán nem fáj, elmúlt a fülzúgás! Köszönöm szépen!

 

Nórinak a válla is nagyon fájt, most már ez is a múlté.

Köszönjük szépen!