Szellem-elengedés

Szellem miatt nem aludt a Détár-Rékasi házaspár kisfia

591Megtekintés

Szellemjárta házban éltek Rékasi Károlyék. Táltos segítségével tisztították meg családi házukat, miután évekkel ezelőtt kisfiuk, Zsebi éjszakánként több alkalommal is találkozott egy kísértettel saját szobájában. Bár a színész korábban sosem hitt a létezésükben, az eset óta átértékelte véleményét.

A színészházaspárnak ma már nincs mitől tartania, hiszen házukat kizárólag a családtagokkal osztják meg. Ez azonban nem volt mindig így.

 

- Enikővel nem igazán értettük, hogy Zsebi egészen pici korától miért riadt fel éjszakánként és miért omlik össze. Enikő ugyan mindig is hitt a szellemvilágban, én azonban határozottan elutasítottam. Egészen addig a pillanatig, amíg egyik éjszaka velőtrázó sikolyra nem ébredtünk Zsebi szobája felől. Amikor beléptünk, láttuk, hogy az ágya szélén falhoz lapulva egy sarokra mered a fiunk. Ennek hatására felhívtuk az általam is tisztelt Kovács – Magyar Andrást, aki Enikőnek jó ismerőse, hogy segítsen nekünk – mondta a Juventus Rádió reggeli adásában Rékasi Károly, aki az esetet követő események hatására ma már hisz a szellemek létezésében.

 

Kovács – Magyar András

- Kovács – Magyar András egy nap eljött hozzánk. Anélkül, hogy bármit is mondtunk volna neki, megkért bennünket, hogy hagyjuk el a házat. Néhány óra múlva, amikor visszatértünk, mondandójától teljesen megváltozott a

szellemvilághoz való hozzáállásom. Rámutatott arra a bizonyos sarokra, amitől zsebi rettegett, és elárulta, hogy három szellem is lakott a házunkban, amelyek közül az egyik tartózkodási helye Zsebi szobájának az a sarka. Miután tudjuk, hogy a gyerekek egy bizonyos életkorig sokkal fogékonyabbak bizonyos dolgokra, mint a felnőttek, nem volt tovább kérdés, hogy nekem is el kell fogadnom Kovács – Magyar András véleményét. – árulta el a Barátok közt sztárja, aki hozzátette: a házukat azóta a Táltos segítségével megtisztították, és Zsebinél soha többé nem jelentkeztek a pánikrohamok.

 

 

 

 

Lelket mentett Zsebi

 Kovács – Magyar András jól emlékszik az esetre, és úgy gondolja Zsebi megmentette a házban kóborló lelkeket.

- Akik meghalnak, átkerülnek az asztrál világba, ahol 48 napjuk van arra, hogy továbblépjenek a fénybe. Ez idő alatt a gyerekek és egyes állatok látják őket. Akadnak azonban olyan szellemek, akik ezen idő lejárta után is itt rekednek, és emberhez, vagy egy helyhez, tárgyhoz kapcsolódnak. Ez történt Zsebi szobájában is. Elvégeztem egy szertartást, amelynek lényege nem az, hogy elűzzük a szellemet, hiszen az csak néhány napra jelent megoldást, hanem hogy átvezessük a fénybe. Ha megmutatkoznak valaki előtt, azt azért teszik, mert segítséget kérnek a továbblépéshez. Zsebi fogta a jeleket, ezzel megmentett egy kóbor lelket, aki így esélyt kapott arra, hogy ismét leszülessen közénk. – nyilatkozta lapunknak a Táltos.

Forrás: Napi Ász (2010.08.09.)

 

 

Tekintse meg Kovács – Magyar András cikkeit a szellemvilágról

Kattintson a képre:

 

Kovács – Magyar András