Szellem-elengedés

Szellem mozgatta a tárgyakat

850Megtekintés

Meghívtuk otthonunkba Hegedűs Máriát, megtartani a házszentelés és a szellem elengedés szertartását.

Megtapasztaltuk, hogy szellem van a lakásunkban.

Ez úgy kezdődött, hogy jeleztek nekünk a szellemek, valószínű, hogy el akartak menni a túlvilágra. Az egyik zacskót, amiben a kötéseim, horgolásaim voltak, felrakták a hálószámban az ágyamra, a párnára. Nem tudom, mit akartak ezzel jelezni. Egy biztos, a zacskót nem mi mozdítottuk meg, ezt a szellemek pakolták oda. A kutyus többször elnéz a fejünk fölött, úgy tűnt örül valakinek, valakit felismert, valaki volt itt rajtunk kívül.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

 

Egyik nap takarítottam, hallottam egy nagy csattanást a nappaliból. Amikor benéztem, egy kazettát láttam a szoba közepén. Valószínűleg odarepült, mert ha a szekrényről esett volna le, akkor nem a szoba közepére pottyant volna, hanem közel a szekrényhez. Én voltam egyedül itthon, azt csak a szellem dobhatta oda szerintem.

 

A szellem a tv-t is állandóan kapcsolgatta. Észrevettem, ha kimegyek a szobából, mire visszajövök, már másik csatornán megy a műsor, ez kétszer-háromszor is előfordult. A szobámban, amikor ülök a számítógépnél, többször éreztem a hátam mögött fuvallatot, gyakran előfordult, lehet ott tanyázott a szellem.

.

.

 

  

Hegedűs Mária – létközben rekedt szellem túlvilágra engedése

Hegedűs Mária

 

 

Címünk:

H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/A. I. emelet

(XIV. kerület - a 2. metró Stadionok megállójánál)

 

Telefonszámunk:

+36.1.251.4983

 +36.1.222.3186