Szellem-elengedés

Szellem okozta a depressziót, a lidérces rémálmokat

2469Megtekintés

Csaba vagyok. Az életem másfél évvel ezelőtt nagy fordulatot vett.

Súlyos depressziós állapotba kerültem.
A gyógyszeres terápia nem tudott kigyógyítani, nem tudta azt az eredményt elérni, amit elvártam volna tőle. Feleségem ösztönzésére eljöttem Kovács–Magyar András irodájába, hogy egy állapotfelmérést végezzenek rajtam. Itt rendkívül kedvesen álltak hozzá a problémámhoz.

Megállapították, hogy egy létközben rekedt szellem van hozzám kötődve, már 3 éve. Egy olyan ember szelleme, aki földi életében gyilkolt, és öngyilkos lett. Az állapotom nem javult, ennek az egyik legfőbb oka az, hogy a szellem rajtam volt.
 
Jelentkeztem szellem-elengedésre. A szellemet sikeresen levették rólam, eltávozott a környezetemből, az otthonomból. Mindezt egy lakásfelmérés, és lakásszentelés követett. Az ülőhelyeket, fekhelyeket átrendeztük, olyan helyre tettük, ahol sem földsugárzás, vízér, sem Hartmann zóna nem éri ezeket a helyeket. Ezt követően, a gyógyszeres terápiában komoly változtatásokat eszközölve, lépésről-lépésre folyamatosan kezdtem felépülni.
 
Plusz súlyt szedtettem fel. 15 kilogrammot híztam kb. másfél év leforgása alatt, miután a szellem elengedés, és a gyógyszerezés átállítása megtörtént. Visszanyertem az életkedvemet, a jó hangulatomat, visszanyertem az életerőmet, az élethez való pozitív viszonyomat.
 
Többször eljöttem energiakezelésre, emléksúly-levételre, talpreflexológiás kezelésre. Folyamatosan rendkívül pozitív változást tapasztaltam. Most azt mondhatom, újból egészségesnek érzem magam. Azok a félelmeim, rettegéseim, lidérces álmaim, amelyek korábban lehetetlenné tették azt, hogy önmagam legyek, megszűntek, elmúltak. Újból egy normális emberi életet tudok élni, úgy, mint 2 évvel ezelőtt.
 
Hálás köszönetem, hogy sikerült felépülnöm. Köszönöm a feleségemnek, aki a legaktívabban közreműködött abban, hogy ide eljöjjek.

 

Tekintse meg Kovács–Magyar András filmjeit a szellemvilággal kapcsolatban -

kattintson a képre:

 

Kovács- Magyar András

 
Kovács-Magyar An
drás irodájának elérhetősége:

H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186