Szellem-elengedés

Szellem okozta a fojtogató – fullasztó mellkasi fájdalmat

958Megtekintés

Anikó, Rólad már engedtünk el létközben rekedt szellemet, most ismét eljöttél, egy hónappal ezelőtt egy szellem kötődött hozzád. Mi történt?

Azt éreztem, hogy szinte egyik napról a másikra egy fojtó, fullasztó rossz érzés volt a mellkasomban. Állandó orrdugulásom volt, jelenleg is ezt érzem. Esténként, lefekvéskor alig kaptam levegőt, úgy éreztem, hogy majdnem megfulladok. Szinte egyértelmű volt, hogy egy létközben rekedt szellem kötődött hozzám, azért jöttem el a Táltos irodába, Hegedűs Máriához, hogy segítséget kérjek.

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

- Mi történt egy hónappal ezelőtt?

 

- Egy hónappal ezelőtt kórházban voltam, kb. négy órán át, egy kardiológiai vizsgálaton. Ott egy nagyon rossz érzés fogott el, szinte „elmenekültem” a kórházból, miután kész lett a kardiológiai vizsgálat. Hazafelé tartva köhögési rohamaim voltak. Olyan érzéseim voltak, mintha „valaki” ráülne a mellkasomra, szorítaná a torkomat, mintha fojtogatna. Állapotom szinte napról – napra egyre rosszabb lett, egyre inkább erősödött a rossz állapotom. Most nagyon várom a segítséget, remélem, minden megváltozik és állapotom a régi lesz.

 

A Táltos szertartás után:

 

- Anikó, pár perccel ezelőtt a túlvilágra engedtük a hozzád kötődött szellemet. Milyen változást érzel most?

 

- Nagy levegőt veszek most, végre levegőhöz jutok! Úgy érzem, hogy nagyon megkönnyebbültem. A fojtó, szorító érzés a mellkasomban szinte teljesen megszűnt. A szellem-elengedés szertartása alatt azt éreztem, hogy az egész testemben egy meleg bizsergés árad szét. Az orrdugulás szintén megszűnt, olyan érzésem van, mintha meleg levegővel fújták volna át az orrüregeimet. Nagyon jó érzés! Nagyon boldog vagyok! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

 

Hegedűs Mária

Hegedűs Mária segített Anikónak gondjai megoldásában

 

 

Kovács – Magyar András