Szellem-elengedés

Szellem okozta a kisbaba nyugtalanságát - álmatlanságát

1678Megtekintés

Van egy kisbabám. Amikor ebben a fotelben ültem és szoptattam őt, mindig bizsergést éreztem, a lábam viszketett, mintha kis hangyák mászkáltak volna rajta.

A szobában, gyermekem ágya mellett van egy szék, abban szoktam ülni, amikor altatom őt. Itt mindig nagyon rosszul éreztem magam. Olyan érzésem volt itt, mintha rühes lennék, viszketett a testem tetőtől-talpig. Nem bírtam ilyenkor nyugton maradni, pedig az lett volna a cél, hogy elaltassam gyermekem.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Hegedűs Mária érkezett hozzám a szellem - elengedés szertartását megtartani. Három szellem jelenlétét érzékelte nálunk. Egy elhunyt édesanya szelleme, annak hét éves korában elhuny fiának a szelleme és egy csecsemő szellem tartózkodott a lakásban. Az édesanya feltehetően 28 éves korában hunyt el, mindig a fotelban ült. Érzékelni is tudtam jelenlétét. Kicsit sűrűbb, hűvösebb itt a levegő, a szellem tartózkodási helyén.

 

Most fény derült arra, hogy az én gyermekem azért nem tud elaludni, mert állandóan zavarják őt a szellemek. Az édesanya szelleme itt tartózkodott a szobában, hasonlóan törődött ő is elhunyt gyermekeinek szellemeivel, mint én. Nagyon örülök, hogy a szertartás megoldást hoz e helyzet változásában.

.

Van egy öt hónapos kisbabám. Most sok folyadékot kell innom. Általában teát főzök magamnak, ezt fogyasztom. Fél literes bögrébe öntöm a forró vizet, így készítem a teát. Mindig az történt, hogy a bögréből folyamatosan fogyott a tea, egy bő másfél centi mindig eltűnt a tetejéből. Először azt hittem, elpárolgott. De ekkora mennyiség nem párologhatott el! Egyszerűen eltűnt!

 

Hegedűs Máriánál voltam, a szellem - elengedés szertartása keretében megszabadultam a hozzám kötődött szellemtől. Ez a szellem egy földi életében öngyilkosságot elkövetett nő szelleme volt. A szellem - elengedés szertartása után már nem történt ilyen jelenség otthonomban. Már nem hiányzik a teámból egy csepp sem.

 

A szellem - elengedés szertartása után a szellemcsalád a túlvilágra került. Azóta békesség, nyugalom van Zsuzsa lakásában.

 

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186