Szellem-elengedés

Szellem okozta a légzési nehézségeket

432Megtekintés
A Táltos Iskolával tavaly áprilisban kerültem kapcsolatba, a férjemnek gerincproblémái voltak. Férjem otthon feküdt, nem bírt felkelni.

 

Foti, régi ismerősünk bejött a munkahelyemre, kérdezte, hogy van Tamás. Mondtam, hogy meg sem bír mozdulni, otthon fekszik. Foti elment a férjemhez, átmasszírozta őt. Férjem elhatározta, hogy ezt meg akarja tanulni, mert a masszázs után azonnal fel tudott állni. Több Táltos_filmet kaptunk Fotitól, mindet végignéztük. Elhatároztuk, hogy szeptembertől elkezdjük a Táltos Iskolát. Sok ismeretanyagot kaptunk a Táltos Iskolában, rengeteg kérdésünkre kaptuk meg a választ.

 

Tekintsék meg filmünket!

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

A gyakorlati kurzuson megkérdeztük Hegedűs Máriát, van-e rajtunk létközben rekedt szellem. Mária érzékelte, hogy három éve egy szellem kötődött hozzám. Egy földi életében öngyilkosságot elkövető nő szelleme volt rajtam, aki míg élt, gyilkosságot is elkövetett.

 

Míg velem volt a szellem, fáradtságot éreztem. Esténként olyan érzésem volt, mintha valaki fojtogatná a nyakam. Nehezen kaptam levegőt. Napközben nagyobb lélegzetet kellett vennem, hogy észhez térjek. A szívemmel is voltak problémák, furcsa zörejeket adott ki a szívem. Az orvosok nem tudtak erre mit mondani. Eljöttem Hegedűs Máriához, aki a túlvilágra engedte rólam a szellemet. Közben olyan érzésem volt, mintha megnövekedne a testem, nyugalom, melegség hatott át.

 

- Most jobban érzed magad?

 

- Igen, sokkal jobban érzem magam. Tudom, hogy már nincs velem a szellem. Köszönjük Kovács – Magyar Andrásnak!

 

Hegedűs Mária

Hegedűs Mária

 

TÁLTOS ISKOLA