Szellem-elengedés

Szellem okozta a magatartásbeli problémákat – viselkedési zavarokat

761Megtekintés

Az unokámat hoztam a szellem-elengedés szertartására, az internetről szereztem tudomást erről a lehetőségről.

Magatartás zavarral és sok egyéb problémával küszködött a kisfiú. Most 11 éves a kisfiú, kiderült, hogy 6 éves kora óta egy rosszindulatú szellem volt hozzá kötődve. Ezt a szellemet most sikerült a túlvilágra engedni.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

A szellem-elengedés szertartása után a kisfiú teljesen megváltozott. Lehetett érzékelni az állapotán, hogy megnyugodott.

 

- Milyen volt a szellem elengedés előtt a gyermek állapota. Hol jártak?

 

Nagyon sok helyen jártunk a gyermek gondjaival, orvostól-orvosig, pszichológusnál, pszichiátriai intézetbe küldték őt. Sehol nem tudtak segíteni. Az általános iskolából (ahová helyileg tartozik) eltanácsolták őt. Mondván, hogy magatartásbeli problémáival nem tudnak mit kezdeni. Magániskolába, alapítványi iskolába kellett a kisfiút beíratni. Borzasztó, miken ment keresztül a család. A probléma nemcsak a gyermekre, az egész családra kihatott.

 

Én is kértem Hegedűs Máriától a szellem elengedés szertartását, éreztem, hogy valami nincs velem rendben. Az elhunyt szüleim szellemei voltak rajtam. Mária átsegítette szüleim szellemeit a túlvilágra. A szertartás után én is megkönnyebbültem, mert nagy teher volt ez számomra. Nagyon kötődtem a szüleimhez, éreztem, hogy szellemeik itt vannak. Nagyon rossz volt a közérzetem, és a haláluk után jöttek a betegségek. Remélem, gyógyulásom ezek után elkezdődik.

 

Nagyon szépen köszönöm a segítséget Kovács – Magyar Andrásnak.

 

Hegedűs Mária – szellem túlvilágra engedése

Hegedűs Mária segített a 11 éves kisfiún

 

 

Telefonszámaink:

+36-1-251-4983, +36-1-222-3186