Szellem-elengedés

Szellem okozta az édesanya rossz közérzetét

750Megtekintés

Zsuzsanna vagyok, 4 gyermek édesanyja. Azért kerestem fel Hegedűs Máriát, hogy segítsen rajtam, mert egy évvel ezelőtt olyan tüneteket érzékeltem, ami elvette az életkedvemet.

 

Úgy éreztem, hogy feküdnék egész nap, viszont a gyerekeimet el kellett, hogy lássam. Olyan gondolatok voltak a fejemben, amitől saját magam is megijedtem. Különböző vizsgálatokat végeztettem el az orvosokkal. Vérvételen is voltam, ultrahanggal a pajzsmirigyemet is megvizsgálták. Gyógyszert nem szeretnék szedni, gyógyszerellenes vagyok. Vitaminokkal próbáltam segíteni az állapotomon, de nem lett jobb az állapotom. Elhatároztam tennem kell azért, hogy a gyerekeimet nyugalomban tudjam és eljöttem ide.

 

Hegedűs Mária megállapította, hogy egy elhunyt édesanyának a szelleme volt rajtam a kislányával együtt, több mint 4 éve. Csoda, hogy idáig így bírtam ezt az állapotot. Ez a szellem földi életében öngyilkosságot követett el. Ez a szellem sugallt nekem sokszor olyan gondolatokat, amitől én is megijedtem.

 

Most sikerült elengedni ezt a két szellemet. Sokkal jobban érzem magam. Kicsit még zavarodott vagyok, mert nagyon jó érzés, hogy sikerült ettől a dologtól megszabadulnom. Bízom benne, hogy a gyermekeim is sokkal nyugodtabbak lesznek otthon, nem lesznek annyira betegesek, mint amilyenek idáig voltak.

 

Nagyon köszönöm, hogy segítettek!

 

Hegedűs Mária – létközben rekedt szellem túlvilágra engedése

Hegedűs Mária

 

 

                                                                                     

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.szellemvilag.hu

 

HM_314_ZSUZSANNA-EDESANYA_w580.jpg

Zsuzsanna