Szellem-elengedés

Szellem okozta az örökös fejfájást és étvágytalanságot

488Megtekintés

Anikó voltál már nálunk korábban. A lányodról engedtünk el létközben rekedt szellemet. Elmondanád nekünk, milyen volt és milyen lett?

„Azt vettem észre a lányomon, annak ellenére, hogy azelőtt egy finom, érzékeny, törékeny ki s teremtés volt, egészen vad dolgi lettek, kicsit agresszív lett, a hozzánk való viszonya is megváltozott, durvább lett velünk szemben. Nagyon fáradékony volt, örökös fejfájásra panaszkodott. Nagyon rossz volt az étvágya. Annak ellenére, hogy egy nagyon jó tanuló, bizony néha egy-egy négyes becsúszott neki, ami nagyon bántotta őt.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Leányomat elhoztam Hegedűs Máriához. Kiderült, hogy egy földi életében öngyilkosságot elkövető fiú szelleme tapadt a leányomhoz. Sikerült róla ezt a szellemet a túlvilágra engedni. Az elkövetkező napokban azt tapasztaltam, hogy nagyon sokat finomodott a leányom, jó irányba változott a viselkedése. A fejfájása is szinte teljesen elmúlt, az étvágya is megjött. Már tud koncentrálni az iskolában, szinte csak ötösöket hoz haza. Szeret tanulni, rengeteget olvas. Türelmesebb, teljesen megváltozott.

 

Nagyon szépen köszönöm Máriának a segítséget, ha ez nem történik meg, szerintem az élete nagyon rossz irányba alakult volna.”

 

 

Hegedűs Mária

Hegedűs Mária segített a fiatal lányon

 

Elérhetőségünk:

 

H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A. I. emelet

(XIV. kerület, a 2. metró Stadionok megállójánál)

Telefonszámaink: +36.1.251.4983 +36.1.222.3186