Szellem-elengedés

Szellem okozta az unoka félelmeit

457Megtekintés

Nagyon súlyos problémáim voltak. Emésztési gondok, epe- és hasnyálmirigy problémák kínoztak.

Eljöttem Hegedűs Máriához. Már szinte a halálomon voltam, alig bírtam bevánszorogni. Marika megkezelt, már aznap jobban lettem, előtte hetekig szenvedtem. Kiderült, hogy egy létközben rekedt szellem is van hozzám kötődve. A Táltos szertartás keretében a túlvilágra engedtük a szellemet. Ezután sokkal jobban lettem.

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret (fullscreen)!

 

 

Egy érdekes dolog történt. A cicám, aki már hetek óta egész éjjel ordított, nyávogott, már ki akartam tenni, nem bírtam idegekkel elviselni. Miután a szellemet a túlvilágra juttattuk, azóta megnyugodott, nyugodtan alszik éjszaka is.

 

A lányomék házában láttam az ablaknál egy sötét árnyat elsuhanni. Á, gondoltam csak képzelődöm, nem történt semmi. Egy – két nap múlva a lányom megkérte a férjét:

- Menj ki a kertbe, mert járkál ott valaki.

 

A vejem kiment a kertbe, de nem talált ott senkit. A lányom ezután kétszer-háromszor is kérte a vejemet, hogy menjen ki a kertbe, mert lát ott valakit. Ekkor én is elmondtam, hogy én is láttam azt a „valakit”, csak azért nem mondtam, nehogy azt higgyék, hogy képzelődöm.

 

Az egy éves kis unokám éjszaka is és nappal is kétségbe esve fölijedt, amit azelőtt sosem szokott. Nem aludt, át kellett vinni a szülei szobájába a kis ágyat, hogy aludni tudjon. A szülei hiába csinálnak akármit, a szellem nem ment el. Most jegyeztettem elő a szellem elengedés szertartását a lakásban.

 

- A szellem elengedést követően a kisgyermek meg fog nyugodni.

 

Marika elmondta, hogy lányomék házában lévő szellemek közül az egyik gonosz szellem. Ez érezhető is, mert a kisgyermek odahaza nagyon megijed, azelőtt nem éreztünk ilyet. Korábban szépen, nyugodtan aludt.

Köszönöm szépen segítségüket!

 

 

Címünk:

 

H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A. I. emelet

(XIV. kerület, a 2. metró Stadionok megállójánál)

 

Telefonszámunk:

+36.1.251.4983 vagy +36.1.222.3186