Szellem-elengedés

Szellem okozta fiam agresszivitását

466Megtekintés

Gergő fiamhoz egy kínai gyilkos szellem tapadt, aki agresszív viselkedését a gyerekemen keresztül éreztette.

Kisfiam korábban békés, nyugodt, jókedvű volt. Egyszer napról - napra teljesen megváltozott a viselkedése. Amikor beszélgettünk, ingerülten válaszolt, az iskolában durva volt társaival, tanulmányi eredményein is rontott.

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret!

 

 

Agresszív játékokat kezdett el játszani. Játékpuskával lövöldözött ide - oda, mindenkit "lelőtt", aki az útjába került. Nem tudtam vele nyugodtan elbeszélgetni arról, hogy nem helyes, amit tesz, mert amikor megpróbáltam meggyőzni, még durvább lett. Nem tudtuk mire vélni ezt a magatartásproblémát.

 

Felkerestem a Táltos irodát és segítséget kértem, megtudtam, hogy egy idegen szellem is okozhat ilyen jellegű problémát. Hegedűs Mária érzékelte Gergő fiamon, hogy egy kínai származású, gyilkos szellem volt hozzá kötődve. Mária a túlvilágra juttatta ezt az agresszív szellemet. Miután ez megtörtént, Gergőn látszott, hogy meg volt szeppenve egy kicsit. Nem szólt semmit, csak csendben volt. Attól a pillanatról kezdve sokkal nyugodtabb lett. Nem játszik már agresszív játékokat sem, ismét kedves, kiegyensúlyozott lett.

 

Édesanyámhoz egy 65 éves korában elhunyt idős nő szelleme tapadt, s ebből kifolyólag gyakran depressziós volt, kedvetlenség jellemezte. Édesanyám arcán ráncok voltak, gondterheltség, bánat tükröződött róla. Miután Marika elengedte anyukámról az idős női szellemet, hazafelé az arcán a bőr kezdett kisimulni, és estére a ráncok eltűntek róla. Kiegyensúlyozott lett, elmúlt a depressziója. Rólam is elengedtünk egy szellemet, azóta én is nyugodtabb vagyok, és jól érzem magam.

 

Köszönöm szépen!

T. Ágnes

 

Hegedűs Mária

Hegedűs Mária

 

Elérhetőség