Szellem-elengedés

Szellem volt a fáradtság és erőtlenség előidézője

1079Megtekintés

Az édesanyám Kovács – Magyar Andrástól megtudta, hogy hozzám van kötődve egy létközben rekedt szellem.

Két és fél éve kellemetlen tünetek jöttek elő. Köhögő rohamok törtek rám, majdnem megfulladtam. Orvoshoz fordultam, sok gyógyszert kipróbáltak rajtam, de semmi nem használt. A rohamok tovább folytatódtak. Az orvosok nem tudták megállapítani, mitől lehetek beteg.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Az utóbbi két és fél évben csak az édesanyám és a gyermekeim tartották bennem a lelket, hogy ne tegyek kárt magamban, ne legyek öngyilkos. Sokszor levegőt sem volt kedvem venni, nem volt semmi életerőm. Állandóan fáradt voltam, hiába „aludtam” ki magam, mintha le sem feküdtem volna. Nem volt energiám, nem volt semmihez sem kedvem, nem találtam az életemben semmi szépséget. Mindennek csak a rossz oldalát éreztem. Megkeseredett, életunt, fáradt embernek érzem magam. Most, hogy felvettem Önökkel a kapcsolatot, erősen bízom abban, hogy eltávozik rólam a szellem, és újra a régi „énem” jön elő.

 

Szellem-elengedés szertartása után:

 

Két perccel ezelőtt sikerült a hozzám kötődött szellemet a túlvilágra engedni. A szertartás alatt a fülem, a torkom, a szívem és a mellkasom körül egy erős szorítást éreztem. Folyt a könnyem. Hirtelen ez az állapotom megszűnt. Felszabadultabb lettem, úgy érzem, erősebb vagyok. Könnyebben lélegzek, már nem érzem a mellkasomon a szorító nyomást. Éreztem, amikor elment...

 

 

Hegedűs Mária szellem – kísértet túlvilágra engedése

Hegedűs Mára

 

                                                                                     

Telefonszám: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

 

www.szellemvilag.hu

 

 

 

HM_143_PIRINE-KATALIN-ERD.jpg

Katalin