Szellem-elengedés

Szellemekkel suttogó gyermekek

1807Megtekintés

A suhogó árnyak, a mozgó fotelek, a hideg fuvallatok - a felnőtteknek az élénk gyermeki fantázia szüleményeinek tűnnek. A gyermekek kissé másként látnak, és éreznek, mint mi.

 
- Hideg gőzt láttam kimenni a szoba ajtaján. – mondja Hanna, Edina leánya.
- Nem féltél tőle?
- De! Nagyon!
 
Szigeti Márton tudja, hogy az embernek lelke és szelleme van, ezért nem érte meglepetésként, hogy a leányai tudnak kommunikálni a halottak szellemeivel.
 
- Rékának természetes volt, hogy látja a szellemeket. Azt hitte, hogy mindenki látja őket.
 
Szigeti Márton lánya, a most tíz éves Réka, sohasem félt a szellemektől. Születésekor hozzá kötődött egy szemüveges kisfiú szelleme.
 
- Ahányszor csak a tükörbe néztem, láttam magamon a szellemet. Ahogy sétáltam, lépett velem.
 
Márton kislányán a Gyógyító Központban segítettek. Rékáról a túlvilágra engedték a szellemet, azóta nem kell szemüveget viselnie, a látása megjavult.
 
Tímea kislánya furcsa jelenségekről számolt be. Anyukája észrevette, hogy egy láthatatlan valakivel játszik. Tímea nagyon megijedt, ezért pszichológushoz vitte leányát. A nagypapa temetése után azonban hinni kezdett neki…
 
A felnőttek, ha nem is látják, de érzik, a szellem jelenlétét. A létközben rekedt szellemeken tudományos módszerekkel nem lehet segíteni. Kovács – Magyar András szellemi – gyógyító módszerével tud segíteni a létközben rekedt szellemeknek a túlvilágra jutni.
 
 
Kovács – Magyar András
 
 
Elérhetőségünk:

H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A 1.emelet / 11. ajtó
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
 

H-1143 Budapest, Tábornok u. 11/a. I/11. nagyobb térképen való megjelenítése