Szellem-elengedés

Szellemjárás az üzletben

513Megtekintés

Szellemjárás észlelői voltak az üzletben dolgozó hölgyek. A szellem-elengedés szertartása után a szellemek a túlvilágra jutottak, a kísértetjárás megszűnt.

- Ebben az üzletben vagyok elárusító. A reggeli nyitás alkalmával elég érdekes dolgokat tapasztaltunk. Amikor bejöttünk az üzletbe, észrevettük, hogy a pólók a földön feküdtek, leestek a polcról. Viszont ezek a pólók nem véletlenszerűen estek le, hanem egy olyan helyről, ahol erősen egymásra kötve voltak elhelyezve. Elképzelni sem tudtuk, hogyan eshettek le így a pólók. Olyan volt, mintha „valaki” ledobálta volna őket. Sokszor fejfájás, derékfájás kínzott minket az üzletben.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

- Az öltőzőnkben, ahol öltözködni, ebédelni szoktunk, többször észrevettük, hogy a konyhapulton lévő ásványvíz magától elkezdett rezegni.

 

- Ez a szemetek láttára történt?

 

- Igen, láttuk! Ezt mindannyian megtapasztaltuk. Ez egyre többször, egyre gyakrabban fordult elő. Gondoltuk, hogy szellem van itt, mert ez nem volt egy természetes jelenség.

 

- Éreztétek a szellem jelenlétét?

 

- Nyomasztó érzéseink voltak. Az utóbbi időben már nem jöttünk be ebédelni az öltözőnkbe, olyan rossz légkör uralkodott itt.  

 

- A raktárban van egy műanyag szétnyitható szék. Többször azt tapasztaltuk, hogy a szék magától szétnyílik, annak ellenére, hogy a raktárban nem tartózkodik senki. Ezt hallottuk is, olyan volt, mintha ráülne valaki. Miután a széket összecsuktuk, újra és újra megismétlődött ez a jelenség.

 

- A cipőraktárban vagyunk. A cipős dobozok szabályosan, kötésben vannak elhelyezve a polcokon. Amikor cipőért jöttem ide a raktárba, többször előfordult, hogy maguktól leestek a dobozok a polc tetejéről. Olyan helyről, ahová nem is nyúltam. Az erős kötés ellenére mégis leborultak a földre. Ez többször előfordult.

 

- Mit gondoltál, mi okozhatja ezt?

 

- Gondoltam, hogy egy szellem van itt! Előfordult olyan eset, hogy reggel, amikor bejöttem a raktárba, felkapcsoltam a villanyt, azonnal több cipős doboz leborult a földre. Olyan volt, mintha „valaki” szándékosan tenné ezt. Amikor a tréningruhák kisraktárába beléptem, mindig egy ruha leesett elém. Ezek a ruhák sűrűn egymásra vannak helyezve, szinte lehetetlen, hogy magától kicsússzon.

 

- Mindez a szemed láttára történt?

 

- Igen! Egyszerűen puff, leesett.

 

- Kovács – Magyar Andrástól kértünk segítséget. Megtudtuk, hogy ezeket a furcsaságokat szellemek okozzák. Az üzletben és a raktárban több szellem is tartózkodott. A szellemek nemcsak fizikailag mutatkoztak meg, feszültséget is okoztak. Ez abban nyilvánult meg, hogy az eladóink gyakran idegesek, feszültek voltak, zsörtölődtek egymással, és gyakran fejfájásra panaszkodtak. Mindent megtettem annak érdekében, hogy békésen, rendben menjen a munka. De valahogy ez sohasem sikerült.

 

Annak ellenére, hogy bőséges áruválasztékkal láttuk el üzletünket, hogy a vásárlók minél szélesebb körű áruválasztékból tudjanak vásárolni, mégis sokszor előfordult, hogy vásárlás nélkül hagyták el az üzletet. Ezt nem tudtuk mire vélni. Megtudtuk, hogy a szellemek okozták ezt a problémát is.

 

Hegedűs Marikát kértük fel a szellem-elengedés szertartására. Amikor Marika eljött, Istenatyánk, Istenanyánk és a Táltos szellemének segítségül hívásával a túlvilágra segítettük az üzletben és a raktárban rekedt szellemeket. Az üzletbe ezután nyugalom költözött, világosabb lett. Az eladók is sokkal nyugodtabbak lettek, kedvesebbek. A vásárlók is szívesebben válogatnak az üzlet termékeiből.

 

Áldás szállt a tevékenységünkre. Az üzleti tevékenységünk is sokkal sikeresebb lett. A vásárlók szinte egymásnak adják át a kilincset.

 

Kovács Magyar András

 

Köszönjük Kovács–Magyar Andrásnak, hogy megmutatta nekünk ezt a lehetőséget, ezt az utat!

 

Hegedűs_Mária

Hegedűs_Mária

 

TÁLTOS ISKOLA