Szellem-elengedés

Szellemjárás észlelői voltak a család tagjai

660Megtekintés

Hegedűs Máriát kértük meg, jöjjön el otthonunkba a szellem elengedés Táltos szertartását megtartani, segítsen az otthonunkban lévő szellemeknek eltávozni a túlvilágra.

Először akkor észleltem házunkban a szellemeket, amikor az anyósom, férjem édesanyja meghalt. Halála után, a nappaliban éreztem a szellem jelenlétét. Nem láttam, nem hallottam semmit, de éreztem, mintha „valaki” odaállt volna mellém.

 

Tekintsék meg filmünket!

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

Évekkel később, olyan szellemet észleltünk itthon, akinek már a lépteit is hallottuk. Hallottuk, ahogy lépkedett a házban. Ennek a szellemnek volt egy olyan tulajdonsága, ha észrevette, hogy valamelyik szobában ég a villany, ott megállt, elhalkultak a lépései. Ez nagyon zavaró volt az egész család számára.

 

- A lányaid is tapasztalták a szellemek jelenlétét?

 

- Igen, ők is észlelték, hogy itt van „valaki”.

 

- Mit tapasztaltatok a házatokban?

 

- Amikor még kicsi voltam, a szobánkban történt: A testvérem ágya és az én ágyam egymással szemben helyezkedett el. A két ágy között volt egy szék, tele ruhákkal. Egy éjszaka azt láttam, hogy valaki pakol, lassú mozdulatokkal. Copfban volt a haja, azt hittem, az anyukám jött be. Ezt csak feltételeztem, gondoltam. De nem ő volt! Miért pakolna az anyukám éjjel az én szobámban? Ez az emlék megmaradt bennem, nekem akkor ez a jelenség nagyon ijesztő volt.

 

Amikor nagymamámék meglátogattak minket, a testvéremmel a vendégszobában aludtunk velük. Egyszer korábban mentem aludni. Egyszer csak egy villanást, egy csuklyás alakot pillantottam meg, de csak egy pillanatra. Én akkor is nagyon megijedtem. Most már tudom, ez egy szellem volt.

 

- A lakásban három szellemet találtunk, egy szellem a konyhában volt. A szellem itt állt a konyhaszekrény mellett. Tapasztaltatok valami rendkívülit, csörgést-zörgést, furcsa zörejeket?

 

- Igen, szinte minden nap!

 

- Mit tapasztaltatok, mi történt?

 

- A műanyag poharak leestek, mintha csapkodták volna őket a polchoz.

 

- Lent a szuterénban egy öngyilkos ember szelleme volt. Gyakran jártatok oda? Nem szívesen mentetek arra a helyre?

 

- Nem adódott olyan dolgunk, ami miatt oda kellett volna mennünk. Havonta egyszer fordult elő, hogy oda le kellett mennünk. Ott van a kazán, ha azzal gond volt, nem egyedül mentünk le. Éjszakánként kongást hallottunk arról a helyről, azt hittem, a kazán kapcsolt be. Ez nem volt annyira feltűnő, azért gondoltam, hogy ezt a hangot a kazán adja ki. Utólagosan most már tudom, a szellem így jelzett.

 

Amikor anyukám eljött, a teraszon azt tapasztalta, hogy a villany fel van kapcsolva. Mi nem kapcsoltuk fel. Gondolom, a szellem ezáltal is tudatni akarta, hogy itt van. A szellem nekünk nem csinált semmi rosszat, nem volt ijesztő, azon kívül, hogy a házban és környékén járkált. A kutya rendszeresen ugatott odakint, a teraszon, ahol a szellem tartózkodott és a szuterén közelében, ahol az öngyilkos szellem volt.

 

- A szellemeket átsegítettük a túlvilágra. Éreztek változást?

 

- Igen! Amikor a szellemek a túlvilágra kerültek, hirtelen csend lett a lakásban, még a háztartási gépek is leálltak, (pl. a hűtőszekrény) abban a pillanatban. Ez egy nagyon érdekes jelenség volt, amit mindannyian éreztünk.

Köszönjük szépen!

 

Kovács – Magyar András