Szellem-elengedés

Szellemjárás Győrben

2649Megtekintés

A 18 éves lányomnál éjjel fél 12-kor leesett a porcelán pohár a szekrény tetejéről a szoba közepére, az előtte lévő váza viszont a helyén maradt. A székről a ruhák is leestek. A lányom a zörgésre megpróbálta felkapcsolni az éjjeli lámpát, de nem tudta. 10 perccel ez után viszont már fel tudta kapcsolni a lámpát.

A lányom kapott egy keret nélküli tükröt a barátjától, ami az asztalán volt feltámasztva. Lefordította a tükröt az asztalra, de úgy, hogy nem lógott le sehol sem. Reggel 8 órakor elmentünk Győrbe vásárolni és csak délután fél 4 körül értünk haza. A lányom fölment a fölső szintre. Nem sokkal ez után rémültem jött le és azt mondta, hogy össze van törve a tükör. Az asztalon a tükör lefelé volt fordítva úgy, hogy nem lehetett magunkat benne látni. A szoba közepére esett, 1,5 méterre az asztaltól, ugyanoda, ahová a pohár és a ruha is esett. A tükör fölfelé volt fordítva, és úgy törött össze, mintha valaki rálépett volna.

Volt egy fénykép a lányomról és a barátjáról, az pedig az alatta lévő polcra esett.
Meg voltunk rémülve. Nem tudtuk elképzelni, mi lehetett ez. Utána a lányom egy fekete ruhás hölggyel álmodott, aki zaklatta őt álmában. Olyanokat csinált, hogy állandóan csalogatta, simogatta a kezét. Egyik éjjel azt álmodta, hogy ez a hölgy egy házban volt, ahol egy férfi fát faragott. Ott volt egy kislány, aki feküdt, a szívében egy kés volt. Azt mondta a lányomnak ez a hölgy, hogy ezért kell vele jönnie. Nem voltak nyugodt éjszakái a lányomnak.

Pénteken reggel fél 7-kor a lányom megmosta a haját, majd a szobában szárította. Én voltam a konyhában és a feleségem. 10 centis résre volt nyitva a szoba ajtaja. Lányom, ahogy szárította a haját látta, hogy valaki lenyomja a kilincset, becsukódott az ajtó. Jön ki a lányom és azt mondja, hogy melyikünk csukta be az ajtót, mert azt hitte, hogy telefonál valamelyikünk, és hogy jobban hallja mit beszél, becsukta az ajtót. Mi mondtuk neki, hogy itt ültünk a konyhaasztalnál, egyikünk sem ment oda. Azután nem mert bemenni a szobába. Volt olyan eset is, hogy a tv, vagy a dvd kapcsolódott be, habár mi a közelében sem voltunk a készülékeknek.

Ezek az esetek történtek velünk. Megkerestük Kovács–Magyar András úrékat. Amikor megtörtént a házszentelés, hála Istennek elmúlt minden. Azóta nincsenek szellemek a lakásban. A lányom nem álmodik ilyen fekete ruhás hölggyel, úgyhogy megszűnt minden. Nagyon köszönjük Kovács - Magyar András úréknak, hogy sikerült a szellemeket átengedni a túlvilágra.
                                                                                     
Szellem - szellemek titkai - Kovács-Magyar András
 

Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
 
e-mail: info@szellemvilag.hu