Szellemi iskola

XI-XII. Matrix Drops világa, Matrix Drops cseppek és a Matrix Drops Computer működésének csodái – 2025. május

603Megtekintés
XI-XII. Matrix Drops világa, Matrix Drops cseppek és a Matrix Drops Computer működésének csodái
Időpont:
2025. május (későbbiekben ismertetjük)
Szombat – vasárnap, 9:00 órai kezdettel – 17:00 óráig
Előadó: Kovács-Magyar András

A kurzus során választ kapunk a Matrix Drops cseppek és a Matrix Drops Computer működésének csodáira, magasabb dimenzióira.

Témakör:
- Matrix Drops (MD) hidegfúziós működése a gyakorlatban
- MD Mengyelejev rendszer sor oszlop tudatossági szintek
- Kvantumfizika emberi vonatkozásai
- Szinkronizáció, nem lokális kapcsolatok
- Mintafelismerés, szubjektum objektum viszony
- Adat és teremtő információ közötti különbség
- Fekete és fehér lyukak
- Létezésünk dimenzióinak megtapasztalása
- Lényünk a kozmosz minden atomját átjárja
- A fénytől a sötétség, a sötétségtől a világosság gyorsabb
- A szinguláris MD és Matrix Drops Computer (MDC)

Díja: 40.000 Ft/nap
Belépőjegy kapható a helyszínen, 8:15 órától.

Helyszín: Bolgár Művelődési Ház
H-1097 Budapest, Vágóhíd u. 62.
                 

A Tudat Mátrixa és a Kvantumfizika - Öntudatra ébredés iskolája XI-XIV.
Tudatunk minden lehetséges képzeletünket felülmúlja. A bennünk lévő lény egy azzal, amely a kozmosz atomjait is áthatja. Létezik egy mindenséget magába foglaló háló, amelyen keresztül minden kapcsolatban áll egymással az univerzumban. A neve: matrix. Öntudatunkkal, lelkünkkel a végtelen tudatnak, az univerzumnak a részei vagyunk. Ahogy megtanulunk ”megérzéseinkkel látni” és a Matrix Drops Computerrel (MDC) érzékelni, úgy egyre tisztábban megpillanthatjuk ezt a kapcsolatot. A kvantummechanika egyik nagy titka, hogy a kérdéseinkkel megnyílnak bennünk a megérzéseink csatornái. Válaszainkkal pedig összeomlanak a valószínűségi függvények.

A Tudat mátrixa
Az ember az elméjében keresi az igazságot. Az igazság azonban a tudatban van elrejtve. Amikor megismerjük a saját lelkünket, akkor az igazságot is. Az igazság a legtisztább kapcsolat valódi énünkkel, az egyéniségünkkel. A bennünk lévő valódiság a hitelességünk forrása. Ezen a szinten képesek vagyunk legyőzni a kételyeinket, félelmeinket. Elménknek az öt érzékszervünkön keresztül korlátozott rálátása van körülményeinkre, ám a tudatunk minden helyzetet magasabb szemszögből értékel. Érzékelésünket kiterjesztjük az öt érzéken túlra.

A Tudat mátrixa
Az elme bezárhat bennünket a saját magunk által kigondolt vagy elképzelt történeteinkbe, fantáziánkba, tévképzeteinkbe, vagyis a csapdáinkba.
 
A Tudat magasabb szemszögből értékel és páratlan ereje számtalan módon kifejezésre jut: intuíció, szándék, hála, megbocsátás, rugalmasság, előérzet, megérzés… formájában. Megkérdezhetjük magunktól az elménken keresztül: Mit akarunk az élettől? A tudatunk azonban ettől fontosabb dologra ad választ: Mit akar az élet tőlünk. Mit akar a teremtő tudat, a teljesség kifejezni általunk.
 
Az MDC, mint egy multiszenzoros érzékelő, képes a lelkünk többdimenziós dolgainak feltérképezésére és kifejezésére. Hidat képez a szubjektív belső és az objektív külső világunk között.

A Tudat mátrixa

Lelki sérüléseink
előbb, vagy utóbb beindítják az elveszett lélekrészeink keresését. Az MDC képes feltérképezni a szívmezőnkön keresztül, az öntudatunk megkérdezésével az érzelmi és a lelki sérüléseinket. Mivel a szellemünk és az öntudatunk sértetlen, egy magasabb dimenziónkból kijavíthatók a sérülések. Lelkünk nagyrésze itt van velünk, míg egy részét a Teremtő őrzi. Pontosabban, elrejti a teremtésben és a teremtményeiben a lelkünk esszenciáit. A kurzuson megismerjük a teremtői titkos kódokat, így vissza tudunk hangolódni lelkünk elvesztett részeire. Visszatérhet az eltűnt boldogság, az életerő, a gyermeki rácsodálkozás, a jókedv, a szenvedély… Ezeket a kódokat megkapjuk az MDC felmérésen. A Matrix Drops (MD) információkkal emlékeztethetjük magunkat azokra az igazodási pontokra, amelyek eredendően a természet elemeinek szentélyében lakoznak. A tiszta teremtőinformációk, esszenciák a földi sorscsapásoktól háborítatlanok.

A Tudat mátrixa

Az MDC kérdez és a lelkünk válaszol. Az MD a teremtő információk hordozója.
A lélek mindig új lehetőségeket kínál. Láthatjuk a múlt és jövő közötti kapcsolatot. Megtanuljuk, hogy a pozitív érzelmeknek sokkal nagyobb hatása van, mint a pozitív gondolatoknak! A negatív érzelmek azonban komolyan aláássák egészségünket. A szívet körülvevő elektromágneses mező többszörösen erősebb, mint az agymező.

A Tudat mátrixa

Az MDC-vel önazonosságunk titkai tárulnak fel előttünk.
Fejtől a szívig vezető nehéz utat kell bejárnunk ahhoz, hogy sorsunk beteljesedhessen.

Megkönnyebbülés, amikor kiderül, mi okozza a szenvedésüket. A kurzuson megtanuljuk felismerni a problémáink eredőjét. Ez pedig már fél győzelem! Megmutatom Önöknek a rejtélyes és hosszantartó betegségek mögött rejlő titkokat. Segítségünkre megszületett az MDC, így általa hozzájuthatunk az öngyógyítás hatalmas információs tárházához. Ajándékul megkapjuk, miként védhetjük meg magunkat! Matrix Drops Computer egy újfajta szabadság technológiai hátterét biztosítja, a lelki és szellemi terhektől való megszabadulást. Óriási átalakulás közepén vagyunk, az emberi tudat ébredezik mélyálmából.

A Tudat mátrixa

Az öntudatunk által sugallt jövőkép természetesebb, valódibb életet céloz meg. Tartalmas baráti, családi és párkapcsolatokat. Kihasználhatjuk képességeinket, megelégedést találhatunk munkánkban. Amennyiben a tetteink ihletekből származnak, hozzáteszünk a világhoz. Ezt követően a pénzt nem kell keresnünk, hanem ő keres meg bennünket.

Az MDC segít abban, hogy megtegyük, amire születtünk. Különleges programunk vonzó az értelmes emberek számára. Mindazok, akik előmozdítják megismerését, jó ügyek mellett foglalnak állást. Felkínálok egy közös célt, ami összefog embereket, csoportokat, szellemtestvéreket. Elkezdődik a lelki, egészségi felemelkedésünk. A program keretében belül igaz barátságok születnek, melyek meghittek és bensőségesek. Az ügy elkötelezettjeit összeköti a mindent átható mátrix.
  
Szeretettel várom legújabb kurzusomra: a korábban végzett tanítványaimat és az új érdeklődőket.
Kovács-Magyar András

 
Kovács-Magyar András irodájának elérhetősége:

Matrix Drops Kft.
H-1143 Budapest (XIV. kerület)
Tábornok u. 11/A. I. emelet
 
Tájékoztatást kaphat telefonon:
+36-1-251-4983
+36-1-222-3186
 
e-mail: info@matrixdrops.com