Szent helyek

Mátraverebély Szentkút * Táltos fénypad állítása a Szűz Mária forrásnál

1841Megtekintés
Mátraverebély mellett Szentkúton, 2007. május 2.-án felállított gyönyörű Táltos fénypad környezetét szorgos kis csapatunknak sikerült kellemessé varázsolni. Ez a hely Szűz Mária halálának és fénnyé válásának szent helye.
A csodaszép pad művészi faragója Pintér Mirko, aki idejét nem sajnálva a legapróbb részletekig dolgozta ki fantasztikus alkotását. Maroknyi lelkes csapatunk rendbe tette azt a szent helyet, ahol Szűz Mária fénnyé válva ment át a túlvilágra. Ez a hely, azóta is szent.
Tekintse meg filmünket:
 
Rengeteg ember talált itt gyógyulásra az évszázadok folyamán. Eme szent helyen, szent időben, Istenanyánk Földi Táltosának közreműködésével ma is bárki találkozhat Szűz Mária szellemével, aki szívesen segít a hozzá fordulóknak.
 
Tekintse meg képgalériánkat:
Kattintson a képre:
 
MÁTRAVEREBÉLY SZENTKÚT SZűZ MÁRIA forrás
 
Szorgos munkánk ajándékaként a szivárvány majdnem minden színében pompázó, lebegő szappanbuborékhoz hasonló fény gömbökként jöttek el hozzánk érzékelhető módon egy másik dimenzióból. Így köszönték meg jelenlétükkel és energiájukkal munkánkat. Azt az elhanyagolt Szent helyet tettük szépségessé, mely már majdnem a feledés homályába merült. De hála Kovács - Magyar Andrásnak, hogy nem csak felkutatta, megmutatta, hanem mindenki számára elérhetővé tette és teszi a magyar nemzet Szent szellemei által áldott Szent helyeket.
 
Szentkút – Táltos fénypad
Táltos fénypad Szentkúton
 

Térkép:
Mátraverebély Szentkút, Szűz Mária forrás nagyobb térképen való megjelenítése