Szent helyek

Szent Endre forrás építése Vászolyban

1946Megtekintés

Azokat a helyeket, ahol csodák történtek, az emberek megjelölték. Megalitot állítottak, vagy egy gyönyörű emléket. Ezekre a helyekre, korokról-korokra, időkről-időkre az emberek elzarándokoltak.

Vannak olyan helyek az országban, ahol különös dolgok történnek. Különös, csodálatos gyógyulások. Ilyen hely Vászoly község is. Sokan, lehet elmentek volna egy különös jelenség mellett. Egy ismerősöm arról számolt be, szemölcsök voltak a kezén, kezet mosott és ivott a  vászolyi forrás vizéből, a szemölcsei eltűntek. A hasonló problémákkal küszködő betegeknek ajánlottam, menjenek el Vászolyra. Én lepődtem meg a legjobban, amikor az oda irányított betegek azzal jöttek vissza, hogy a szemölcsök eltűntek a kezükről, lábukról, testükről. Voltak olyan betegek, akik többször lézeres terápiára mentek el, lézerrel leégették a szemölcseiket, majd újra és újra kinőttek. A vászolyi forrás vizét fogyasztva nem volt több orvosi beavatkozásra szükség.

 

A vászolyi Szent Jakab kútját bemutató kisfilmünk megtekinthető

Kovács - Magyar András dvd sorozatának 32. filmjén, címe:

Szent helyek – Szent Idők:

 

 

 

Sok száz ember megkereste már ezt a helyet. Sokan nyerték a gyógyulásukat Vászolyban. Néhány évvel ezelőtt a szellemvilágtól megkérdeztem, mi is történt ezen a helyen. Elmondták, hogy Szent Jakab kútját maga Árpád-házi II. Endre, Szent Endre királyunk áldotta meg. Azóta a hely a vírusos gondokat, szemölcsöket gyógyítja. Nemcsak a szemölcsöket, hanem a nőgyógyászati problémákat is gyógyítja. A vízzel kenegetni kell az érintett testfelületet, inni kell, átrendezi az emberi szervezetet. Tudnunk kell azt, hogy a baktériumokat gyógyszerekkel el tudják a szervezetben pusztítani. A vírusfertőzésre nincs gyógyszer! Csak a saját immunrendszerünk, és csak a csodáink! Ezeket a csodákat kapjuk meg egy-egy szent helyet meglátogatva, inni a szent helyek forrásaiból, átvenni a szent hely rezgését.

 

Vászoly községben egy ilyen csodát találhatunk.

 

2008. szeptemberében a Balaton-felvidéken, Vászolyban, Árpád-házi II. Endre király tiszteletére építettük a Szent Jakab kútja közelében lévő forrást.

 

Tekintse meg filmünket:

 

 

Szent Endre gyógyító forrása Vászolyban:

 

 

Tekintsék meg képeinket:

 

1

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

15

 

16

 

17

 

18

 

19

 

20

 

21

22

 

23

 

24

 

25

 

26

 

27

 

28

 

29

 

30

 

31

 

32

 

33

 

35

 

36

 

37

 

38

 

39

 

40

 

41

 

42

 

43

 

43

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Táltos fénypad állítása Vászolyban

 

Kattintson a képre:

 

Vászoly

 

Bőrbetegség csodálatos gyógyulása

Szent Jakab kútjánál

 

Kattintson a képre:

 

Szent Jakab kútja