Szent utak

Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe - Czestochowa

1702Megtekintés
Lengyelországban, Czestochowában, a Fényes Hegyen ünnepeltük Gyümölcsoltó Boldogasszony napját.
Nagy szeretettel üdvözöllek benneteket drága testvéreim, Istenanyánk nevében.
Szent utunkon sok ember felteszi a kérdést: vajon miért is jött el? Valaki szeretne égi áldást kapni, valaki szeretne vezekelni, vannak, akik misztikus élményt keresnek. Az emberek különböző szintű kérésekkel jönnek. Valaki azért jön el a Fényes Hegyre, hogy a benne lévő baktériumok és vírusok elpusztuljanak, testi, anyagi dolgokért. Ezt a helyet 2-3 évente felkeresem. Mint ahogy eleink, szentjeink, királyaink eljöttek erre a szent helyre is. Valamennyi szent hely, ahová járunk, misztikus hely, ahol csodák történnek. Ha ránézünk a Fényes Hegyre, érezzük ezt a csodát.
 
Tekintse meg filmünket:
 
 
Rengeteg vér hullott ezért a helyért. Nagyon sokan akarták megszerezni maguknak ezt a szent helyet. Sokan szerették volna e hely csodáját magukénak mondani. II. Endre királyunk sokat küzdött e helyért. IV. Béla király leánya, Szent Kinga is a közelben élt, Lengyelország királynéja volt. Nagy Lajos az ország királya volt. Leánya, Szent Hedvig szintén az ország királynője lett. Hunyadi Mátyás sok időt töltött itt.
 
Czestohowa - Jasna Gora – Fényes Hegy
 
Sokan szeretnének a testi betegségeikből meggyógyulni. Istenanyánk ma egy gomba, baktérium, vírus kitisztító programmal is megajándékoz minket, amely 2-3 évig dolgozik bennünk. Ez idő alatt annyi baktériumot és vírust összeszedünk, hogy újabb gyógyító programokra lesz szükségünk, hiszen újabb betegségekkel találkozunk. Az emberek most két dolgot ünnepelnek: a tavaszt, és üdvözlik az élet első csírájának ünnepét, a húsvétot. Itt Lengyelországban, és a világ több országában ezeket a természeti ünnepeket nagy tisztelet övezi.
 
Jézus Urunk és Mária Magdolna
 
Jézus Urunk és Mária Magdala szobra előtt állunk. A kánai menyegzőt mintázza meg a szobor, láthatjuk a serlegeket, melyben lévő vizet Jézus Urunk borrá változtatta. A misztikus ember a misztikát keresi. Számunkra a misztikum olyan természetes dolog, mint ahogy a világot anyagok építik fel. A misztika a keresett csoda.
 
Czestohowa
 
A földi világban az egyik legnagyobb csoda, amikor az ember teremtővé válik, amikor gyermeke születik. Gyümölcsoltó Boldogasszony napján lehetőségünk van kérnünk az Égiektől. Ezen a napon sokan kérnek gyermekáldást, akik gyermekre vágynak. Ma ennek van a lehetősége. Égi áldásban részesülünk, kéréseinkben fognak segíteni szentjeink. Velünk van Szűz Mária, Mátyás király, Szent György, Mária Magdala szent szelleme, Szent Margit, Szent Erzsébet, Nándor és Szent Anna szelleme. Ők biztosítják azt, hogy Istenanyánk egy magasabb dimenzióban, az ő rezgéseiken, érintéseiken keresztül eljusson hozzátok. Istenanyánk különös kegyelmében részesülünk a mai napon. Olyan, mintha Istenanyánk a köpenye alá vett volna bennünket.
 
Fekete Madonna
 
A templomban lévő Fekete Madonna képet magyarok adományozták, magyar volt a festője is. Istenanyánk szelleme hatja át ezt a helyet. A hely misztikus csoda, de működésbe hozni csak eleink, a remeték, a Pálosok tudták. Egy kis időre megnyílik, amikor eljövünk ide. Testi csodát, gyermekáldást, lelki tisztulást kérhetünk. Lelki és szellemi feltöltődést kapunk, misztikus csodákat.
 
A csodát működtetni egy tudomány. A csodákat működtetni, csodálatos helyeket működésbe hozni csak a misztikus ember tudja.