Szentjeink csodái

Bőrbetegség csodálatos gyógyulása Szent Jakab kútjánál

1070Megtekintés

Csodálatos helyen vagyunk, Vászolyban, Szent Jakab kútjánál. Gyógyvízért, szent vízért jöttem ide a férjemmel.

A leányom 18 éves. Sokat szenvedett a pattanásaitól. Különböző híres-neves orvosoknál, szakorvosoknál, természetgyógyászoknál voltunk, akik különféle gyógyszereket, folyadékokat adtak. Az egyik folyadéktól a teste teljesen „kivirágzott”, a háta, a karja, a mellkasa, az arca továbbra is tele volt pattanásokkal.

 

Filmünket indítani kell! Kattintson a bal alsó sarokban lévő lejátszás gombra!

A jobb alsó sarokban elérhető a teljes képernyőméret.

 

 

Ezek a pattanások már olyan súlyosak voltak, hogy láttuk a húsát, kinyílt, vérzett. Ez lelkileg is tönkretette leányomat. Kovács Enikő, sorselemző lélekgyógyásznál is voltam leányommal, ezúton köszönöm Enikő segítségét. 2008. májusában voltam a Táltos klubon, ahol Kovács – Magyar András bemutatott egy filmet, hogy itt Vászolyban Táltos padot állítottak, a gyógyító forrásvizet adó Szent Jakab kútja mellett. A klubon hallottam, hogy ez a forrásvíz kedvezően hat a bőrgyógyászati problémákra.

 

Nyáron eljöttünk Vászolyba kirándulni. Csodálatos gyógyulásról szeretnék beszámolni: Kislányom itta a Szent Jakab kút forrásvizét. Napról-napra javult az állapota. Bezárultak a vérző pattanások, sebek. Hihetetlen, ahogy eltűntek! Egyszerűen leszáradtak és eltűntek!

 

Most is azért jöttünk, hogy vigyünk a gyógyvízből. Mivel leányom itta a gyógyvizet, a lelki problémái is megoldódtak, a testi problémák után. A fellépése határozottabb. Egy 18.-ik életévében járó lánynak fontos, hogy ne azt nézzék az osztálytársai, hogy hány pattanás van rajta. Leányom jobbkedvű, jobban tanul, lelkileg kiegyensúlyozott.

 

Hálásan köszönöm a Táltosnak!

 

 

Elérhetőségünk:

 

H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A. I. emelet

(XIV. kerület, a 2. metró Stadionok megállójánál)

Tel.: 0036.1.251.4983 vagy 0036.1.222.3186