Szentjeink csodái

Csárdás Robika csodálatos gyógyulása

2022Megtekintés

Csoda történt: eltűnt Robika daganata!
Vastagbél- és hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak a gyermeknél, és úgy engedték el a kórházból, hogy nem tudják operálni! Mindez alig másfél évvel ezelőtt történt, Csárdás Robika ma mégis egészséges.
A hétéves kisfiú csodálatos gyógyulásában Kovács – Magyar András segített.
 

 
– Vastagbél- és a hasnyálmirigy daganata volt, és úgy látták, nem lehet operálni – mesélte Robi édesanyja. – Visszazárták és közölték: jóra ne számítsunk, nem valószínű, hogy túléli – magyarázta.
 
A család állítása szerint az orvosok a kisfiú vakbelét sem vették ki, pedig minden olyan esetben megteszik ezt, ha már felnyitották a beteg hasát. Ezzel is kizárva a lehetőséget, hogy később félrediagnosztizálják. Robika azonban meglepte orvosait: egy év alatt meggyógyult.

Kovács – Magyar András és Csárdás Robika
Kovács – Magyar András és Csárdás Robika
 
– Rokonaink tanácsára kerestük fel Kovács - Magyar Andrást, aki már első alkalommal, a távolból energiákat küldve megkezdte Robika kezelését – mesélte az édesanya.
 
– Már az első vizsgálatok is javulást mutattak, hétről hétre lett egyre kisebb a tumor, ezt mutatta a CT és az ultrahang is. A kórházba már nem mentünk vissza. A friss leletekből kiderül: a kisfiú betegségének mára se híre, se hamva. A történet előtt az orvosok is értetlenül állnak.

– Jól vagyok, első osztályba járok, és sokkal jobban tudok játszani, mint amikor beteg voltam– mondta Robika, aki még egy mesét is elmondott a stúdióban.

 
Dr. Borbényi Erika onkológus véleménye:
 

 
Robika felhőtlenül élvezi az elsősök életét, édesanyja, Mariann és testvére, Petike is segít neki elfelejteni a nehéz időszakot.
 
Csárdás Robika Szentkúton
Csárdás Robika Szentkúton, a Szűz Mária forrásnál
 
A Hír TV GyógyHír című műsorában: Csík Melinda riportja Sántáné Nórával és Csárdás Robika családjával, akik Kovács – Magyar András gyógyító módszerével gyógyultak:
 

 
Gombos Edina és Joshi Bharat vendége volt Hegedűs Mária, Csárdás Robika és Mészáros Mariann, Robika édesanyja, akik hihetetlen dolgokon mentek keresztül: